Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Στην Α’ κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανδαυλειακός, αφού με τη νίκη του επί του Υψηλάντη εξασφάλισε και μαθητικά την άνοδο. 


Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου να φτάνει στην κατάκτηση του τριπόντου επικρατώντας με σκορ 2-0. 



Ηταν ένα καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να σημειώνουν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 55’ μετά από γύρισμα του Κοντελέ ο Βλάχος με πλασσέ πέτυχε το 1-0 και στο 75’ ο Ιγγλέζος Γ. με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2- 0. 



ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Τσόρβας (56’ Βλάχος), Νταλακούρας (75’ Ιγγλέζος Γ.), Τζουνάρας, Αναστασιάδης, Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Καρούζος, Κοντελές, Καντό, Πατακιάς (80’ Παππάς) 


ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Τσέργας, Πλατσατούρας, Θε- οδωρογιάννης, Παπαντζίμας, Βλάχος, Τζανόπουλος, Γκλάρας, Μουστής, Ζαρκαδούλας (70’ Κάλλης), Μπουζίκας, Σκοτίδας.



Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους για την άνοδο της ομάδας. Οι κόποι μιας ολόκληρωσης χρονιάς σήμερα δικαιωθήκαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γιατί μέσα από δουλειά παρ όλο που δεν είχαμε βάλει στόχο της άνοδο καταφέραμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά νικηφόρα και και να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονια, η οποία θα είναι διαφορετική. Οσον αφορά το παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου