Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Νίκη Λαφυστίου - Πανδαυλειακός 1 - 4


Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για μισή ώρα και πετυχαίοντας τέσσερα γκολ πριν καν συμπληρωθεί η πρώτη μισή ώρα στο ματς, ο Πανδαυλειακός έφτασε εύκολα στην πέμπτη εκτός έδρας νίκη του με σκορ 1-4 επί της Νίκης Λαφυστίου και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 


Απομένουν πέντε αγώνες για το φινάλε με την ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τον τρίτο Υψηλάντη (που έχει ένα ματς περισσότερο) και πέντε από τον τέταρτο Παναλίαρτο που υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα. 


Ενα παιχνίδι που με νίκη ο Πανδαυλειακός θα «σφραγίσει» κατά μεγάλο ποσοστό την άνοδο. Σε διαφορετική περίπτωση, η άνοδος θα γίνει αγχωτική. 


Το σκορ άνοιξε στο 4’ όταν σε κόρνερ του Καρούζου, ο Νταλακούρας με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 12’ η Δαύλεια τιμώρησε το Λαφύστι με τον ίδιο τρόπο. Κόρνερ του σκόρερ του πρώτου γκολ Νταλακούρα και ο Κοντελές με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 17’ ο πολύ καλός χθες Καρούζος με πλασσέ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Βλάχο και ο Κάκκος από τα έντεκα βήματα πέτυχε το 0-4. 




Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία. Το μόνο που κρατάμε το γκολ των γηπεδούχων στο 58’ όταν σε σέντρα του Ξώβριου, ο Νίκας με πλασσέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. 




ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ: Τουρκοχωρίτης, Νίκας, Μπέλλος, Κατής Δ. (75’ Πούλος), Μπάρλος, Μπαλταδούρος, Ξώβριος, Κατής Ι., Μίχος, Νικολακάκης (62’ Καλλιακιούδας), Βεκίλης (58’ Μάγ- κας) 

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου, Κάντο, Νταλακούρας (46’ Κοπανιάς), Τσόρβας, Αναστασιάδης, Κάκκος, Καρούζος Α., Βλάχος (73’ Δελής), Ιγγλέζος Γ. (64’ Τζουνάρας) Κοντελές, Πατακιάς.


Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σοβαρότητα που έδειξαν. Μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι και είχαμε την ευ- τυχία να σκοράρουμε με δύο καλές εκτελέσεις κόρνερ και στο 12’ να προηγούμαστε 0-2. Ετσι μη έχοντας άγχος, παίξαμε ακόμα πιο ελεύθερα και καταφέραμε να πετύχουμε δύο ακόμη γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους, κάνοντας εύκολο το έργο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστή καμε σωστά το παιχνίδι, χωρίς να έχουμε την απόδοση του πρώτου μέρους αλλά σε αυτό συνέβαλε η διαφορά του σκορ. Θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλη νεανική ομάδα για το σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο που παίζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου