Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 1 - 0


Νίκη ανόδου πήρε χθες ο Πανδαυλειακός επι του Παναλιάρτου με το φτωχό αλλά σπουδαίο 1-0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου αύξησε την διαφορά από τον τρίτο Υψηλάντη στους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. 

Το χθεσινό παιχνίδι ειδικά το πρώτο ημίχρονο, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουνε από το πρώτο ημίχρονο είναι το γκολ των γηπεδούχων και δυο καλές στιγμές, μια για κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα στο 35' ο Πατακιάς με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουτρουμάνο και 1-0. 

Στο 38' κόρνερ του Νταλακούρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Κάκκο από κοντά να στέλνει τη μπάλα αουτ με το κεφάλι. Στο 43' σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μαγγόγιας από το κέντρο, έκανε μπαλιά προς τον Τσανούλα, με τον Φαγκρέζο να διαβάζει τη φάση, βγαίνοντας από την εστία του και έδιωξε. 


Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι αποκτούσε ενδιαφέρον με τον Παναλίαρτο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Φαγκρέζου, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν κενούς χώρους που εκμεταλεύτηκαν κατά το ήμισυ, χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 47' από πλάγιο αουτ του Κάντο, η μπάλα έπεσε στη μικρή περιοχή με τον Καρούζο να πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 



Στο 64' λάθος γύρισμα του Τσόρβα προς τον Φαγκρέζο, με τον Τσανούλα να πετάγεται στη φάση "τσίμπησε" τη μπάλα, αλλά ο γκολκίπερ της Δαύλειας πρόλαβε κι έδιωξε. Στο 68' ατομική ενέργεια του Βλάχου, έδωσε δεξιά στον Κοντελέ που μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Βλάχο που μόνος απέναντι από τον Κουτρουμάνο πλάσσαρε αλλά ο γκολκίπερ του Παναλιάρτου έδιωξε με τα πόδια. Στο 75' σε αντεπίθεση ο Κοντελές έκανε μπαλιά στον κενό χώρο στον Βλάχο που βρέθηκε στον έδαφος από τον Καλογεράκη με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα!


Πανδαυλειακός: Φαγκρέζος, Τσόρβας, Αναστασιάδης, Κάντο, Νταλακούρας, Ιγγλέζος Σ., Κάκκος, Καρούζος Α., Βλάχος (77' Δελής), Κοντελές (87' Ιγγλέζος Γ.), Πατακιάς (65' Τζουνάρας) 

Παναλίαρτος: Κουτρουμάνος, Ζάγκας, Παππάς, Καλογεράκης, Ζυγογιάννης (61' Αναδιωτης), Κριμπάς, Ντούλας Η., Τσανούλας, Γκετγκιάι (79' Αποστόλου), Μαγγόγιας (71' Κουτρομανος) 

Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού κάναμε μία επαγγελματική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, αλλά χωρίς να κάνουμε πολλές φάσεις προηγηθήκαμε 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και αγχωθήκαμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά τελικά καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Καλή συνέχεια στον φίλο μου Οδυσσέα Κωτσαδάμ και στην πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου