Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΠΑΥΛΟ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 1-6


Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο βρίσκεται από την Κυριακή η ομάδα του Πανδαυλειακού νικώντας εκτός έδρας στο Παύλο την τοπική ομάδα με σκορ 1-6. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος με την ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου να είναι με το ένα πόδι στην πρώτη κατηγορία, ενώ θέλει μόλις δύο βαθμούς στα εναπομείντα ματς. Ο χθεσινός αγώνας ήταν τυπική διαδικασία για του νικητές και αυτό βοήθησαν τα γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων. 


Μόλις στο 3΄ σε γύρισμα του Βλάχου, ο Κοντελές με πλασσέ πέτυχε το 0-1. Στο 17’ σε σέντρα του Βλάχου, λάθος της άμυνας του Παύλου και ο Πατακιάς με πλασσέ δεν δυσκολεύτηκε να διπλασίασει τα τέρματα της ομάδας του. 


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με γκολ των φιλοξενούμενων.Στο 48’ σε σπάσιμο του Πατακιά, ο Παππάς με πλασσέ πέτυχε το 0-3. Στο 58’ ο Κοντελές με ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το 0-4. Στο 71΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αναστασιάδη, για να το μετατρέψει σε γκολ από τα έντεκα βήματα ο Μολλάι. 


Στο 78’ ο Κάκκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και στο 87’ σε επέλαση του Πραγιάννη, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Πατακιά και αυτός με την σειρά του στον Τζουνάρα που πλάσσαρε σημειώνοντας το 1-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
ΠΑΥΛΟ: Βασιλείου Κ., Γκλάβας (46’ Ντάνος), Καρατσιώλης, Στεφάνου, Νικολάου (65’ Μπαστούνης), Νησιώτης, Μπαμπαλουκας, Μολλάι, Κονδύλος (67’ Ζώης), Σωτηρίου 

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Κάντο, Νταλακούρας, Αναστασιάδης (75’ Πραγιάννης), Τσόρβας (46’ Τζουνάρας), Κάκκος, Ιγγλέζος Σ. (46’ Παππάς), Καρούζος, Βλάχος, Κοντελές, Πατακιάς 
Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν σοβαρότητα και δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Πάιξαμε πολύ καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά μετά είμασταν αδικαιολογητοι για τα νεύρα που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο τρίτο γκολ. Στη συνέχεια το παιχνίδι μας έγινε πιο απλό και πετύχαμε άλλα τρία γκολ. Ευχαριστούμε την ομάδα του Παύλου για την φιλοξενία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου