Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Τόπο στα νιάτα ο Πανδαυλειακός
1-3 το Λεοντάρι !


Με μισή ώρα καθυστέρηση άρχισε το παιγνίδι, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι παράγοντες του Λεονταρίου περίμεναν κάποιον υπεύθυνο της Άσκρης να φέρει τα κλειδιά του γηπέδου και οι άνθρωποι της Άσκρης περίμεναν κάποιον υπεύθυνο από το Λεοντάρι, να τα ζητήσει! Ήταν λυπηρό το θέαμα να βλέπεις τις αποστολές των δύο ομάδων να βολτάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το διαιτητικό τρίο να περιμένει με τις αποσκευές έξω από την κλειδωμένη πόρτα. Αλήθεια τι αναφέρει ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις;
 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι μέχρι το πρώτο 15λεπτο οι γηπεδούχου θα μπορούσαν να προηγηθούν δύο φορές αλλά σταμάτησαν πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα Δερβέναγα, ο οποίος έπαιζε μόνος του όλη την επίθεση του Λεονταρίου ! Οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού πρόσφεραν στην κυριολεξία τη μπάλα μέσα στην περιοχή τους και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα.




Με δύο γρήγορες κινήσεις ο προπονητής του Πανδαυλειακού άλλαξε τις ισορροπίες στο παιγνίδι και η μηχανή βρήκε πάλι το κανονικό της ρυθμό. Πράγματι από το 16 λεπτό το πρόβλημα πέρασε στους γηπεδούχους οι οποίοι δεν μπορούσαν εύκολα να αναπτυχθούν και από την άλλη ο Πανδαυλειακός άρχισε να απειλεί την εστία του Κώνστα. Για να φτάσουμε στο 39 όταν ο Μπαλταδούρος ( είχε περάσει σε θέση φορ ) απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Τα καταφανέστατο πέναλτι εκτέλεσε με επιτυχία ο Τζουνάρας κάνοντας το 0-1.




Στο 2ο ημίχρονο οι νεαροί ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων ( τέσσερις τον αριθμό ) ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους κι έκαναν τη διαφορά. Έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους με αποτέλεσμα το Λεοντάρι να επιχειρεί άστοχα μακρινά σουτ ή βεβιασμένες και υπό πίεση μακρινές μπαλιές. Έτσι δεν μπορούσε όμως να ανησυχήσει τον πολύ καλό ούτως ή άλλως τ/φ Δερβέναγα. Αποτέλεσμα της πολύ καλής απόδοσης των φιλοξενουμένων ήταν το πολύ όμορφο 2ο γκόλ πού ήρθε στο 62΄με όμορφο διαγώνιο σουτ του Γαλάνη μετά από εκπληκτική σέντρα από δεξιά του Βέλλιου. Ο Τζουνάρας στο 76΄ με χτύπημα φάουλ ξεγέλασε τον τ/φ Κώνστα και με 2ο προσωπικό γκολ σφράγισε τη νίκη για τον Πανδαυλειακό. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής λίγα λεπτά πριν το τέλος με τον Σελιανίτη ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τ/φ Δερβέναγα.



Από το Λεοντάρι ξεχώρισαν οι Κόλλιας, Μηνάς, Βρακάς και Σελιανίτης. Από τον Πανδαυλειακό ο τ/φ Δερβέναγας και οι νεαροί, Καρούζος Θ, Καρούζος Μ, και Κάντο.
Λεοντάρι : Κώνστας, Μπατσούλης, Κοροπούλης, Κόλλιας, Τσούντας, Γρίλλιας, Μηνάς, Τσέντο, Τόπτσιου, Βρακάς, Σελιανίτης.
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Αγγελής, Τζουνάρας, Μπαλταδούρος ( 65΄ Ιγγλέζος ), Μπαϊρακτάρης, Κάντο, Κοπανιάς ( 28 ΄ λ.τ. Γαλάνης ), Βέλλιος ( 79΄ Στουρνάρας ), Ανέστης, Καρούζος Θ, Καρούζος Μ




 
Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ) : “Σήμερα πιο πολύ και από τη νίκη χαρήκαμε για την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Ο ένας δεν ήταν τυχερός αφού τραυματίστηκε νωρίς και αντικαταστάθηκε, αλλά οι άλλοι ήταν εξαιρετικοί. Στην ουσία με τον τρόπο πού έπαιξαν ειδικά στο β΄μέρος έκαναν τη διαφορά κυριάρχησαν στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και μας έδωσαν τη νίκη. Κέρδισαν με το σπαθί τους τη θέση στη βασική ενδεκάδα και από ΄δω και πέρα στο χέρι τους είναι να μην την ξαναχάσουν ποτέ ! Όσον αφορά στη γενική εικόνα της ομάδας, στο 1ο τέταρτο ήμασταν τραγικοί. Ευτυχώς που οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν άμεσα στις εσωτερικές αλλαγές που κάναμε και από μια διαφαινόμενη πικρή ήττα, ήρθε τελικά η νίκη. Έμεινε άλλο ένα επίσημο παιγνίδι και στη συνέχεια ( όπως έχουμε ξαναπεί ) θα κάνουμε τον απολογισμό με τους ανθρώπους της ομάδας και θα σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά για τον Πανδαυλειακό”.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου