Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)



“Διά πυρός και σιδήρου” ο Πήγασος 0-1 τον Πανδαυλειακό



Από μια στημένη φάση ( φάουλτ στο 18΄ ) κρίθηκε το παιγνίδι στη Δαύλεια. Ο πολύ καλός κατά γενική ομολογία τ/φ του Πανδαυλειακού Δερβέναγας σε μια λάθος εκτίμηση έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του. 



Ήταν ένα παιγνίδι που παίχτηκε με δύναμη, πάθος, πολύ δυνατά μαρκαρίσματα αλλά και με πολύ γκρίνια προς τον διαιτητή Φούφουλα και τους βοηθούς του. Χωρίς να κάνουν το μεγάλο σφάλμα κατάφεραν στο τέλος του αγώνα να αφήσουν και τις δύο ομάδες με παράπονα.



Μετά το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι οι δύο αντίπαλοι προσπαθούσαν  με μακρινές μπαλιές να φτάσουν γρήγορα μπροστά με αποτέλεσμα το θέαμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια σπουδαία φάση και το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου βρήκε τον Πήγασο να προηγείται.




 Όλα άλλαξαν όμως στο 2ο μέρος. Ο γηπεδούχος Πανδαυλειακός είχε τρεις ευκαιρίες απ’ αυτές που λέμε “δεν χάνονται” για να ισοφαρίσει και γιατί όχι να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στην πιο κραυγαλέα από αυτές ο νεαρός ( 15 χρ.) Κάντο μόνος ένα μέτρο από τη γραμμή του τέρματος “κατάφερε” να στείλει τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πήγασου μετά από σέντρα πάρε - βάλε του Αγγελή. Η απειρία μέτρησε στη φάση αυτή και ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στάθηκαν πολύ τυχεροί στη συγκεκριμένη φάση.




Οι παίκτες του Πήγασσου είχαν κι αυτοί κάποια καλά σουτ τα οποία έβγαλε με εντυπωσιακές αποκρούσεις ο μοιραίος παίκτης των γηπεδούχων Δερβέναγας.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Δερβέναγας ( με εξαίρεση το γκολ ) Τζουνάρας, Αγγελής, Καρούζος και Αναστασιάδης. Από τον Πήγασο οι Πούλος, Τσώνης, Μαυροειδής.
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Αγγελής, Τζουνάρας, Αναστασιάδης, Κάντο, Μπαλταδούρος ( 84΄Μπαϊρακτάρης ), Ιγγλέζος, Τσόρβας, Μάνεσης, Καρούζος, Γαλάνης (75΄Νταλακούρας)
Πήγασσος : Μπαρμπέρης, Κατσίμας Φ, Κατσίμας Λ, Τσίνας, Μεϊδάνης, Τζουτζουκλάρης, Φεκάνι, Τριανταφυλλόπουλος, (46΄Παπασπύρου), Πούλος, Τσώνης, Μαυροειδής (73΄Μουλκιώτης).




Κουκοβίνος Νεκτάριος – Πανδαυλειακός : «Δεν είναι πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιρικός αγώνας κρίνεται από μια στημένη φάση. Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι ευθύνεται ο Κώστας ( σ.σ ο τ/φ Δερβέναγας ). Και βέβαια φέρει ευθύνη, αφού έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά το φάουλτ το δώσαμε εμείς, δεν το κέρδισε ο αντίπαλος. Εδώ πρέπει να εστιάσουμε, αν θέλουμε να λέμε ότι βλέπουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Παρ’ όλ’ αυτά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, ακόμη και να προηγηθούμε. Δεν βάλαμε γκολ όμως, οπότε δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι από το παιγνίδι. Είναι αλήθεια ότι παρατάξαμε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα με πολλές αλλαγές αφού μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε και τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έτσι είναι όμως  και είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά. Κρατάμε το πολύ καλό 2ο ημίχρονο, στο οποίο παρά την κούραση, πιστέψαμε στην ανατροπή και την αναζητήσαμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά, διότι παλέψαμε».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου