Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Παναθηναϊκός Κυριακίου – Πανδαυλειακός 2-0


Ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο όσοι τυχεροί φίλαθλοι παρακολούθησαν τις δύο ομάδες που ήρθαν αντιμέτωπες στο Κυριάκι την Κυριακή το απόγευμα. Τελικός νικητής οι γηπεδούχοι, που είχαν δικό τους το 2ο ημίχρονο στο οποίο πέτυχαν και τα δύο γκολ που έκριναν τον αγώνα.



Ο Πανδαυλειακός από την άλλη αναδεικνύεται σε ιδανικό αυτόχειρα, αφού στο 1ο μέρος δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Δαύλειας έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ( για άλλη μια φορά ) μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουν το παιγνίδι : Στο 6΄ λεπτό σουτ του Γαλάνη πέρασε άουτ. Στο 37΄ο νεαρός Καρούζος μπήκε όμορφα από αριστερά και πάνω στην κίνηση έπιασε ένα πανέμορφο σουτ, το οποίο έφυγε λίγα εκατοστά από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. 




Στο 38΄ο Αναστασιάδης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Ιγγλέζου, αλλά ο βοηθός Κορακιανίτης σήκωσε τη σημαία και τον υπέδειξε σε θέση οφσάϊτ. Την ίδια τύχη είχε στο επόμενο λεπτό και η κεφαλιά του Αγγελή. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με τον Παναθηναϊκό να έχει σε όλο το 1ο μέρος όλο κι όλο ένα δυνατό σουτ του Μπαμπά Κ. το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Δερβέναγας.




 Στο 2ο μέρος ήρθαν τα πάνω - κάτω. Οι γηπεδούχου μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Πανδαυλειακού “έμειναν στα αποδυτήρια” ! Στο 48΄ ήρθε η πρώτη προειδοποίηση  όταν ο Αγγέλου ξέφυγε όμορφα από δεξιά και πλάσαρε άουτ τον εξερχόμενο Δερβέναγα.  Στο 59΄ο Καραλής εκμεταλλεύτηκε παιδαριώδη αδράνεια σε αράουτ στην άμυνα του Πανδαυλειακού και με περίτεχνο τακουνάκι έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ναρκωμένοι και ο Λιάκος στο 66΄απείλησε με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος ο Πανδαυλειακός ξαναμπήκε στο παιγνίδι.




Οι φιλοξενούμενοι πήραν αρκετό ρίσκο και πέρασαν μπροστά. Ο Τζουνάρας στο 70΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιγνίδι στα ίσα, όταν το σουτ που επεχείρησε από 40μ. βρήκε τη συμβολή του τ/φ Λιάκου ! Το παιγνίδι κρίθηκε στο 82΄λεπτό όταν ο Μπαλταδούρος με λάθος πάσα έδωσε ασίστ στον Λιάκο, ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο σημαδεύοντας την δεξιά γωνία του Δερβέναγα και έκανε το τελικό 2-0.





Από τους γηπεδούχους που έδειξαν πάθος στο 2ο μέρος ξεχώρισαν οι Λιάκος, Αγγέλου, Μπαμπάς και ο Καραλής Χ. που μπήκε αλλαγή.
Από τον Πανδαυλειακό του 1ου ημιχρόνου ξεχώρισαν οι Τζουνάρας, Καρούζος, Αναστασιάδης, Ιγγλέζος Σ, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι δύο 15χρονοι που μπήκαν αλλαγή στο 2ο ημίχρονο Κοπανιάς και Kαρούζος Μ.
Παναθηναϊκός Κυριακίου : Λιάκος, Καράντζαλης, (46΄Καραλής Λ), Λαζάρου, Μπαμπάς Γ, ΜπαμπάςΚ, Μπαμπάς Κ, Μπενέκος, Καραλής, Λίλιος, Λιάκος, Αγγέλου
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Αγγελής (72΄Χαιρόπουλος) Τζουνάρας, Αναστασιάδης, Κάντο (77΄Καρούζος Μ), Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος, Βέλλιος, Καρούζος, Γαλάνης, Νταλακούρας ( 57΄Κοπανιάς ).





Κουκοβίνος Νεκτάριος – Πανδαυλειακός : “Είναι κρίμα μετά από ένα τόσο καλό πρώτο ημίχρονο να φεύγουμε ηττημένοι με δύο γκολ αστεία. Στο 2ο ημίχρονο μέχρι το 65΄ ήμασταν αλλού. Σίγουρα επέδρασε και η κούραση, όμως αλλού πρέπει να ψάξουμε τα αίτια της τραγικής εμφάνισης του 2ου ημιχρόνου. Μετά το 70΄ το μαζέψαμε λίγο, αλλά όταν κάνεις δώρο τα γκολ στον αντίπαλο δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα περισσότερο. “Πάω να σκάσω”, διότι όταν κάνει ο αντίπαλος ευκαιρίες με δική του υπεροχή και βάζει γκολ, λες ναι, έκανα ότι μπορούσα αλλά δεν τα κατάφερα. Ο τρόπος όμως που δεχθήκαμε τα γκολ, μας φέρνει πολύ πίσω, στην 1η αγωνιστική όταν με παρόμοιο τρόπο χάσαμε ένα παιγνίδι. Προς Θεού, δεν υπαινίσσομαι τίποτα για τον Παναθηναϊκό Κυριακίου. Το Κυριάκι ανέκαθεν διέθετε ποδοσφαιριστές που ξέρουν τη μπάλα και σήμερα στο γήπεδο υπήρχαν πολλοί τέτοιοι. Άξιζαν τα παιδιά πέρα για πέρα τη νίκη και μπράβο τους. Κρατάμε τουλάχιστον την ελπιδοφόρα εμφάνιση των νεαρών που μπήκαν αλλαγή, οι οποίοι μας έδειξαν ότι δικαιούνται περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Έμειναν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Μετά θα κάτσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα για τον Πανδαυλειακό”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου