Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

Παύλο – Πανδαυλειακός 1-1

 Θα περάσει καιρός πολύς για να ξεχάσουν οι ποδοσφαιριστές  του Πανδαυλειακού τις τελικές ευκαιρίες που δημιούργησαν και τις οποίες δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ για να πάρουν τη νίκη εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα του Παύλου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ένα λάθος των αμυντικών στο 1ο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 23΄με κοντινό σουτ  του Ζώη μέσα από την περιοχή.




Ο αγώνας ξεκίνησε κάτω από συνεχή βροχή και πήρε γρήγορο ρυθμό μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15΄λεπτο. Στο 18΄ ο Κάντο από αριστερά βρήκε με λάθος πόδι τη μπάλα και αντί να την σπρώξει προς το τέρμα την έβγαλε πλάγια με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί. Στο 29΄πάλι ο ίδιος παίκτης από τον άξονα αυτή τη φορά αντί να σουτάρει έψαξε να βρει συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να κλέψουν οι αμυνόμενοι. Στο 36΄κεφαλιά του Μπαλταδούρου από κόρνερ του Τζουνάρα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Νέα κεφαλιά του Βέλλιου στο 38΄μέσα από την περιοχή πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν πάνω στη γραμμή σε κόρνερ. Ο Μάνεσης στο αμέσως επόμενο λεπτό σούταρε από πλάγια θέση άουτ, ενώ μόνος μέσα στην περιοχή περίμενε ο Γαλάνης. Στο 43΄ ο Γαλάνης από δεξιά έπιασε δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο τ/φ του Παύλου Νικολάου.





Στο 2ο ημίχρονο και με το εις βάρος τους 1-0 οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν στο μισό γήπεδο το Παύλο, το οποίο μέσα σε ένα λεπτό έμεινε με 9 παίκτες. Ήταν το 59΄λεπτό όταν ο διαιτητής Μπατσιάκος απέβαλε ορθώς με 2η κίτρινη τον Πελιβάνι του Παύλου. Στις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο Κεραμυδάς εξύβρισε τον διαιτητή και αντίκρυσε απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα. Από το σημείο αυτό και μετά το Παύλο κλείστηκε στα καρέ του προσπαθώντας να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Και τα κατάφερε παρά τις απίστευτες ευκαιρίες που έχασαν οι ποδοσφαιριστές της δαύλειας.




 
Τελικά ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι συμπαίκτες του με σίγουρες ευκαιρίες για γκολ το έκανε ο Τσόρβας στο 67΄ο οποίος στην προσπάθειά του να φέρει με σέντρα τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Παύλου έδωσε περίεργη τροχιά στη μπάλα, ξεγέλασε τον τ/φ Νικολάου και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του αγώνα συνέχισαν να σφυροκοπούν την εστία του Νικολάου αλλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπατσιάκου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.






Από το Παύλο ξεχώρισαν οι Ζάντζας, Πότκα, Πελιβάνι και Ντάνος. Από τον Πανδαυλειακό καλύτεροι παίκτες ήταν οι Ιγγλέζος, Αγγελής, Βέλλιος και ο νεαρός Σιγάλας.
Παύλο : Νικολάου, Ζεργαδιώτης, Σωτηρίου, Μωραϊτης, Πιτσάβας, Ντάνος, Πότκα, Πελιβάνι, Κεραμυδάς, Ζώης, Ζάντζας.
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Αγγελής, Τζουνάρας, Αναστασιάδης ( 64΄Νταλακούρας Ν.) Τσόρβας, Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος ( 65΄Σιγάλας ), Βέλλιος, Μάνεσης ( 76΄Νταλακούρας Λ. ) Κάντο, Γαλάνης.


 
Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ) : “Δεν θυμάμαι, από τότε που είμαι στην ομάδα, να έχουμε δημιουργήσει ξανά τόσες τελικές ευκαιρίες. Το θέμα όμως είναι ότι δεν βάλαμε γκολ κι εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Απέναντι σε κλειστές άμυνες το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί παίκτες με ποιότητα και πολλή δουλειά στην προπόνηση. Το πρώτο είναι ζητούμενο, το δεύτερο είναι θέμα συνθηκών τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Στο προηγούμενο παιγνίδι δεν ήμασταν καλοί αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα είχαμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο αλλά φεύγουμε με έναν μόνο βαθμό στις αποσκευές μας. Τα παιδιά προσπάθησαν,  έβαλαν τη μπάλα κάτω όπως λέμε, δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών, αλλά μας έλειψε το γκολ. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιγνίδι την Κυριακή με τον Πήγασο, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε άνοδο και είναι βέβαια το φαβορί να πάρει τη νίκη. Εμείς θα δούμε τι δεν κάναμε σήμερα, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.”




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου