Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Α.Π.Ο. Πανδαυλειακός – Α.Ο. Παύλου 2-1



Έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο γηπεδούχος Πανδαυλειακός, πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του απέναντι στη  καλή ομάδα του Παύλου. Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 36΄με κοντινό πλασέ του Δελή.  



                         

Στο β΄ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Παύλου έφεραν το παιγνίδι στα ίσια όταν ο Πελιβάνι στο 64΄με ένα παράξενο “μύτο“ πάνω στην κίνηση αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Πανουργιά ισοφαρίζοντας σε 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιγνίδι, όπως ήταν φυσικό, μεταφέρθηκε μέσα στα καρέ του Παύλου με τον Πανδαυλειακό να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ανέστη Γ. Λεμονή, Πατακιά και Δελή. 
 


 Τελικά δύο λεπτά πριν τη λήξη ο Ανέστης Αλ. λύτρωσε τους γηπεδούχους με δυνατό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, γράφοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το τελικό 2-1.

Δήλωση προπονητή Νεκτάριος Κουκοβίνος (Πανδαυλειακός) :              « Κάναμε τα εύκολα δύσκολα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο και την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Μετά την ισοφάριση αγχωθήκαμε με αποτέλεσμα να εκβιάζουμε τις επιθέσεις μας και να είμαστε προβλέψιμοι από τον αντίπαλο. Κρατάμε βέβαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά το ζητούμενο είναι να ξαναβρούμε σύντομα το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου