Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Λεοντάρι – Πανδαυλειακός 1-6


Εύκολο απόγευμα είχε ο Πανδαυλειακός την Κυριακή στις Θεσπιές με αντίπαλο το Λεοντάρι. Το 1-6 αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων και θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές της Δαύλειας  ευστοχούσαν σε κάποιες ακόμη ευκαιρίες.


Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 4΄λεπτό με τον Λευτέρη  Νταλακούρα  ο οποίος με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. 

Στο 14΄λεπτό ο Δελής με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-2. Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με πλασέ του Σταμάτη Λεμονή.







Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν το ίδιο καταιγιστικός. Στο 62΄ο Νταλακούρας  με κεφαλιά έκανε το 0-4 ενώ λίγα λεπτά αργότερα έγινε  το 0-5. Δράστης ο Γιάννης Δελής, ο οποίος με φανταστική ενέργεια από αριστερά σημείωσε το 5 γκολ για την ομάδα του. Τέλος στο 79΄ο Σπύρος Γαλάνης από κοντά έκανε με πλασέ το 0-6.Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα το γκολ της τιμής με προβολή του Ζαφείρη.







Από τους γηπεδούχους διασώθηκαν ο τερματοφύλακας Κυριαζής και οι Μηνάς, Κατσαβριάς. Από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Ανέστης, Νταλακούρας Λ. Μπαλταδούρος, Λεμονής και Δελής.

Πανδαυλειακός : Πανουργιάς, Μπαϊρακτάρης, (78΄Νταλακούρας Ν) Γαλάνης, Νταλακούρας, Μπαλταδούρος, Γαλάνης Σ (66’ Αγγελής), Λούλε, Λεμονής, Δελής, Ανέστης, Κουκούτσης (70΄Κοπανιάς)

Δήλωση προπονητή Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός )
«Μπορεί το Λεοντάρι να μην κατάφερε να μας δυσκολέψει, αλλά σε τέτοια παιγνίδια καλό είναι να κοιτάζουμε πιο πολύ τα λάθη που κάναμε. Φυσικά και χαιρόμαστε για τη νίκη, αλλά το ζητούμενο είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιγνίδι. Είχαμε λοιπόν καλές στιγμές, αλλά υπήρξαν και λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Ακολουθούν δύο δύσκολα ματς εκτός έδρας με πολύ καλές ομάδες και οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ διαφορετικοί».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου