Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο. Θεσπιακός - Α.Π.Ο. Πανδαυλειακός 2-0


Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο ο γηπεδούχος Θεσπιακός και ο φιλοξενούμενος Πανδαυλειακός.  Οι δύο αντίπαλοι απέδειξαν με τη συμπεριφορά τους ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι θεαματικό και ενδιαφέρον σαν άθλημα, χωρίς να χρειάζονται απαραίτητα όλα εκείνα που το βρωμίζουν και το κάνουν αποκρουστικό στα μάτια των σωστών φιλάθλων.



Οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον  Θεσπιακό να ανοίγει το σκορ με αυτογκόλ ! Ήταν στο 32΄ λεπτό όταν ο Τσόρβας στην προσπάθειά του  να διώξει έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


Στο 2ο μέρος το παιγνίδι απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να είναι πιο προσεκτικοί και τον Πανδαυλειακό να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του προκειμένου να ισοφαρίσει. Τελικά το γκολ ήρθε δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα       (88΄με πλασέ του Μεϊδάνη ) αλλά το πέτυχαν οι γηπεδούχοι και όχι ο Πανδαυλειακός,ο οποίος με βάσει την εικόνα που έδειξε δικαιούταν κάτι περισσότερο.


Από τον Θεσπιακό ξεχώρισαν οι : Μπόγρης, Τσαμούταλης, Στάθης, Κιούσης, ενώ από τον Πανδαυλειακό οι  Βέλλιος,  Μπακλαγής, Δελής.

Δήλωση προπονητή  Νεκτάριος Κουκοβίνος ( Πανδαυλειακός): 

“ Είναι κρίμα τέτοια προσπάθεια να μην ανταμείβεται  βαθμολογικά. Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο β΄ μέρος, απέναντι  σε μια πολύ καλή ομάδα.Το αυτογκόλ μας αποσυντόνισε λιγάκι, διότι μπήκε σε μια στιγμή που ελέγχαμε το παιγνίδι και θέλαμε να πάμε με το μηδέν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό, χωρίς όμως να καταφέρουμε να  αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θέλω τέλος να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους, στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή του  Θεσπιακού, διότι με την στάση τους δίδαξαν ήθος και πολιτισμό. Τους εύχομαι ότι καλύτερο!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου