Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Πανδαυλειακός – Παναθηναϊκός Κυριακίου 1-2

Ο Παναθηναϊκός Κυριακίου έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής και με σκορ 2-1 έφυγε νικητής από τη Δαύλεια. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο 1ο μέρος και πολύ νωρίς ( στο 4ο λεπτό ) άνοιξαν το σκορ με τον Δελή ο οποίος μπήκε μόνος του με τη μπάλα γράφοντας το 1-0. 


 Δεν ξέρουμε αν οι παίκτες του Πανδαυλειακού στη συνέχεια πήραν αψήφιστα το παιγνίδι αλλά έχασαν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες να “καθαρίσουν” το ματς και να πάρουν τη νίκη.




Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Κατ’ αρχήν το Κυριάκι ισοφάρισε στο 51΄με ωραία ενέργεια του νεοεισελθέντα Μούργου ( είχε μπει στη θέση του Αβορίτη ), ο οποίος με δυνατό σουτ από αριστερά έκανε το 1-1 και λίγο μετά ο Δούκας με απ’ ευθείας φάουλ έκανε το 1-2 πού έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Πανδαυλειακού πίεσαν στη συνέχεια όπως ήταν φυσικό αλλά οι φιλοξενούμενοι ήξεραν να κρατήσουν τη μπάλα και το υπέρ τους αποτέλεσμα.


Από τον Πανδαυλειακό ξεχώρισαν οι Βέλλιος, Νταλακούρας, Λούλε και Γαλάνης Β, ενώ από το Κυριάκι οι Μπαμπάς, Δούκας και Μούργος.
Πανδαυλειακός : Πανουργιάς, Μπαϊρακτάρης ( 46΄ Πατακιάς ), Γαλάνης Β, ( 73΄ Γαλάνης Σπ ), Νταλακούρας, Βέλλιος, Τσόρβας, Λούλε ( 83΄Ανέστης ), Λεμονής, Δελής, Ανέστης Γ, Κουκούτσης
Παναθηναϊκός Κυριακίου : Λιάκος, Κατσούλης, Μούργος, Μπαμπάς, Δούκας, Μπαμπάς, Μπενέκος, Σκίπης, Λίλιος, Καραλής, Αβορίτης ( 46΄Μούργος Α )


Δήλωση προπονητή Νεκτάριος Κουκοβίνος ( Πανδαυλειακός ) : «Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιγνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά κλωτσήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο 2ο μέρος οι αντίπαλοί μας μη έχοντας τίποτα να χάσουν ζήτησαν το γκολ και με δύο προσωπικές ενέργειες κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Προσπάθησαν κι αυτό το είδαν όλοι. Έγιναν πάντως λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν και αυτά ακριβώς τα λάθη πληρώσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως.»









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου