Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πανδαυλειακός – Υψηλάντης 3 – 1

 Με γκολ από τα αποδυτήρια!


Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Πανδαυλειακός μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του. Πραγματικά οι γηπεδούχοι παίζοντας πολύ καλά δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Υψηλάντη, ο οποίος προσπάθησε μεν, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Ο Γιάννης Κουκούτσης, στο 1΄ κιόλας λεπτό με δυνατό σουτ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0, ενώ λίγο μετά στο 12΄ο ίδιος με σουτ ( από τα αριστερά αυτή τη φορά ) έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έπιασαν ξέφρενο ρυθμό, πίεζαν ασφυκτικά την εστία του Κώνστα και στο 29΄κέρδισαν πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ντούλα μέσα στην περιοχή. Ο Γιώργος Ανέστης που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε τη μπάλα άουτ. Το χαμένο πέναλτι επέδρασε αρνητικά, φαίνεται, για τον Πανδαυλειακό, ενώ από την άλλη ο Υψηλάντης βγήκε μπροστά χωρίς όμως να απειλήσει άμεσα.


Στο β΄μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον έλεγχο του παιγνιδιού, αλλά η ασυνήθιστη για την εποχή ζέστη, ήταν φανερό ότι επηρέαζε την απόδοση και των δύο ομάδων. Πάντως ο Πανδαυλειακός έκανε στο 64΄ τρία τα τέρματά του με τον Σταμάτη Λεμονή, ο οποίος πλάσαρε όμορφα μετά από ασίστ του Μπακλαγή. 


Από τον Πανδαυλειακό ξεχώρισαν οι Λεμονής, Νταλακούρας Λ. Μπαλταδούρος και Κουκούτσης.Από τον Υψηλάντη άρεσαν οι Γαντζούδης, Ντούλας Ηλ και Αποστόλου. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του διαιτητή  Ξηρογιάννη (Αλαφογιάννη, Νίκα).



Πανδαυλειακός : 
Πανουργιάς, Μπαϊρακτάρης Θ. (46΄Αγγελλής) Γαλάνης Β., Νταλακούρας Λ. Μπαϊρακτάρης Γ. Νταλακούρας Ν. (60΄ Μπακλαγής),Λούλε (67΄Ανέστης Α.),Μπαλταδούρος, Κουκούτσης, Ανέστης Γ., Λεμονής.

Υψηλάντης : 
Κώνστας,Ντούλας Γ.(61΄Στρογγύλης) Ζαβέρδας, Αρβανίτης, Λιτσάκης, Καραμάνος, (78΄καραμάνης) Γιαννακόπουλος, Γαντζούδης, (70΄Σοφάνης) Λογάρης, Αποστόλου, Ντούλας Ηλ.



Δήλωση προπονητή : Κουκοβίνος Νεκτάριος
Ξεκινήσαμε καλά το παιγνίδι και μέχρι το πρώτο μισάωρο κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ  τα οποία σίγουρα μας απελευθέρωσαν. Από κει και πέρα όμως κάπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και θυμηθήκαμε τον παλιό κακό μας εαυτό. Το χαμένο πέναλτι ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα λέω και δώσαμε έτσι στον αντίπαλο το δικαίωμα να ελπίζει. Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα με τα παιδιά και καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο τέρμα και να διασφαλίσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από κει και μετά ήταν θέμα διαχείρισης. Ο Υψηλάντης πάντως είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό δίνει στη νίκη μας μεγαλύτερη αξία. Θα πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν ότι οι ομάδες χτίζονται σε βάθος χρόνου, με υπομονή και με πολύ κόπο. Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά, αλλά από βδομάδα μας περιμένει πολλή δουλειά !

Το Δ.Σ. , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού ευχαριστούν τον κ. Μαρλάση Φώτη για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου