Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2013-14

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ  2-1



Ξεκίνησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα για την Β΄ κατηγορία της Βοιωτίας. 
Η ομάδα του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΥ στο δημοτικό γήπεδο Αλιάρτου. Σε ένα θεαματικό παιχνίδι η ομάδα του ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΥ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-1. Η ομάδα του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ πλήρωσε την άσχημη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και δεν κατάφερε να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παρά ότι προηγήθηκε στο 27΄ με τον Λόύλε Σ. με κοντινό πλασέ, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα δεχόμενος 2 γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος χάνοντας κλασικές ευκαιρίες ,μη μπορώντας να τις εκμεταλλευτεί. 
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου Δ. , Μπαϊρακτάρης Γ. , Μπαλταδούρος Σ. (Τσόρβας Ν. 46΄),  Γαλάνης Σ. (Γαλάνης Β. 55΄), Μπαϊρακτάρης Θ. , Βέλιος Η. , Λεμονής Σ. , Δελής Γ. , Λούλε Σ. , Κουκούτσης Γ. (Ανέστης Α. 74΄) Ανέστης Γ.
Ξεχώρισε για την ομάδα του  ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ ο νεαρός τερματοφύλακας Παπαγεωργίου Δημήτρης, κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. 
Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Δαύλειας είναι στο Δημοτικό στάδιο Δαύλειας την Κυριακή 13/10 και ώρα 16.00, με τον ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου