Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πανδαυλειακός – Πανγεωργικός 1-1


Ρώσικη Ρουλέτα


Ντέρμπυ με τα όλα του το παιγνίδι στη Δαύλεια. Πανδαυλειακός και Πανγεωργικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιγνίδι.

Οι γηπεδούχοι μακριά από τον καλό τους εαυτό, ήταν πολύ νευρικοί, με πολλά αβίαστα λάθη, έδωσαν την δυνατότητα στον Πανγεωργικό να έχει τον έλεγχο του παιγνιδιού και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του τερματοφύλακα Πανουργιά. Ο Πανδαυλειακός κόντρα στη ροή του αγώνα θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά ο Ανέστης αστόχησε σε σέντρα από τα πλάγια, αφού το πλασέ που επεχείρησε ήταν αδύναμο. 


Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες των γηπεδούχων μεταμορφώθηκαν και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους με αποτέλεσμα το παιγνίδι να εξελιχθεί σε ρώσικη ρουλέτα. Ο Πανγεωργικός πρόσεχε περισσότερο την άμυνά του και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι ούτως ή άλλως θα πίεζαν. Έτσι σε μια από τις καλές αντεπιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μπαϊρακτάρη Γ. όταν σε σέντρα από αριστερά ο τελευταίος στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκεί και μετά το παιγνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά.


Οι γηπεδούχοι “τα έπαιξαν όλα για όλα” και δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν. Κυριότερες αυτές του Μπακλαγή (είχε μπει αλλαγή στο 46΄) του Βέλλιου ( σουτ στο δοκάρι ) και του Τσόρβα. Τελικά δικαιώθηκαν για το πείσμα που έδειξαν στο 90΄ όταν μετά από πλάγιο από δεξιά ο Μπακλαγής με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβαλαγιού, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον Πανδαυλειακό.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν στο δεύτερο μέρος ο τερματοφύλακας Πανουργιάς και οι Βέλλιος, Μπακλαγής.Από τον Πανγεωργικό καλύτεροι οι Αίσωπος, Δημόπουλος, Κατσίμας και Σαγιάννης.



Πανδαυλειακός : Πανουργιάς, Μπαίρακτάρης Θ. Γαλάνης, Νταλακούρας, Βέλλιος, Μπαϊρακτάρης Γ, Λούλε (46΄Μπακλαγής), Μπαλταδούρος (62΄Τσόρβας), Μεμάϊ (79΄Ιγγλέζος),  Ανέστης, Λεμονής.

 Πανγεωργικός : Καβαλαγιός, Αίσωπος Μ, Μαυροειδής (75΄Κολοπήτας), Νταλιάνης, Δημητρέλος, Σαγιάννης, Μαγκούφης (72΄Βαρελάς),  Φούφουλας, Κατσίμας (89΄Σουλιώτης), Δημόπουλος, Αίσωπος Ι.



Δήλωση προπονητή Νεκτάριος Κουκοβίνος (Πανδαυλειακός): « Φαίνεται ότι οι παίκτες μας δεν επέστρεψαν ακόμη από την Αγία Άννα, από την προηγούμενη αγωνιστική που παίξαμε με τον Πήγασο. Είναι η πρώτη εξήγηση που μπορώ να δώσω, για την πολλή άσχημη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Δεν εξηγείται διαφορετικά, αν λάβουμε υπ’όψιν την σχετικά καλύτερη απόδοση πού είχαμε στο δεύτερο μέρος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, βοήθησαν και οι αλλαγές και σώσαμε την παρτίδα. Πρέπει όμως οι ποδοσφαιριστές μας να καταλάβουν ότι τα παιγνίδια δεν είναι όλα ίδια και κάθε αντίπαλος σού βάζει στο γήπεδο τα δικά του προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσεις. Ο Πανγεωργικός συνολικά ήταν καλύτερος σήμερα και άξιζε την νίκη. Ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε, αλλά στο χέρι μας είναι αυτή η ισοπαλία να γίνει αφορμή, για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι».



      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου