Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 1 - 1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τον Αγιο Γεώργιο η ομάδα του Πανδαυλειακού, χωρίς να του στοιχίσει ιδαίτερα, αφού ο Πήγασος ηττήθηκε στον Υψηλάντη, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Αγια Αννα με τον Πήγασος. 

Το παιχνίδι ήταν για την 14η αγωνιστική με τις δύο ομάδες να αναδεικνείονται ισόπαλες με σκορ 1-1. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανδαυλειακός ήταν καλύτερος και κατάφερε στο 14΄να προηγηθεί όταν σε ατομική ενέργεια του Κοντελέ από αριστερά, πέρασε δύο παίκτες και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε προς το πέναλτι όπου ο Πατακιάς με πλασσέ πέτυχε το 1- 0. 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και στο 68’ έφεραν το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα σε φάουλ του Σαγιάννη από πλάγια θέση, ο Κολοβός πλασσέ πέτυχε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 



ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ: Καράτζαλης, Φούφουλας, Γαλάνης Ε. (65΄Γαλάνης Σ.), Βαρελάς, Νταλιάνης, Χουσιάδας (46’ Μαγκούφης), Σενάι (58’ Κατσικογιάννης), Κολοβός, Αίσωπος, Σαγιάννης, Πετράς  
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Τσόρβας, Κάντο, Αναστασιάδης, Ζαφείρας (32’ λ. τρ. Νταλακούρας), Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Καρούζος Α., Βλάχος (75’ Δελής), Κοντελές, Πατακιάς 
Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Από τη στιγμή τραυματίστηκε ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες μας, ο Παναγιώτης Ζαφείρας, το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός παίκτη μου και εύχομαι να είναι και ο τελευταίος και γενικά να μην τύχει σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Παναγιώτη και να γυρίσει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Για το παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι ότι δικαιούμασταν τη νίκη αλλά όπως είπαμε και με τα παιδιά στο ημίχρονο, αν δεν βάζεις γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργείς η μπάλα να σε τιμωρήσει όπως και έγινε και από ένα στημένο χάσαμε την συγκέντρωση και τους δύο επιπλέον βαθμούς. Συγχαρητήρια στον Πανγεωργικό και καλή συνέχεια. Όσο για εμάς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε λύσεις για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου