Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Πανδαυλειακός - Κυπάρισσος Αντίκυρας 0-2

 
Η Αντίκυρα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, επικρατώντας στη Δαύλεια του Πανδαυλειακού με σκορ 0-2.
Αγωνιστικά το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. ματς με δυνατές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Δερβέναγα.

Στο 10’ σέντρα του Τζουνάρα, κεφαλιά του Κάντο, λίγο άουτ. Στο 15’ φάουλ του Τζουνάρα από δεξιά, έδιωξε Δερβέναγας. Στο 20’ απευθείας κόρνερ του Ιγγλέζου στο κάθετο δοκάρι.


Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μακριδόγλου έδωσε στον Κοντοδήμα που με εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δαύλεια μπήκε με διάθεση να φτάσει στην ισοφάριση και στο 62’ είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν σε κόρνερ του Τζουνάρα από δεξιά, ο Κάκκος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Δερβέναγας απέκρουσε. Τρία λεπτά αργότερα ο Ιωάννου έκλεψε τη μπάλα από τον Τζουνάρα, τροφοδότησε τον Μακριδόγλου που πλάσσαρε για το 0-2.
    



Στη συνέχεια η Αντίκυρα είχε δύο καλές στιγμές. Στο 70’ σε γυριστό του Λαζάρου από το πέναλτι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 72’ ο Κοντοδήμας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φαγκρέζο, για να τον προλάβουν οι αμυνόμενοι πριν πλασσάρει.
 

Στο τελευταίο τέταρτο η Δαύλεια παίζοντας με παίκτη παραπάνω πίεσε και στο 75’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν σε σέντρα του Ιγγλέζου, η κεφαλιά του Κάκκου πέρασε άουτ. Στο 82’ συρτή σέντρα του Καρούζου, ο Κοντελές πλάσσαρε για να βρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
 

Πολύ καλή η διαιτησία των Θάνου Χρ. (που απέβαλε στο 75’ τον Ιωάνου), Δελή Λ., Τσακανίκα Π.


ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος,Τσόρβας (57’ Δελής Ι.), Νταλακούρας (66’ Ανέστης), Τζουνάρας, Αναστασιάδης, Κάκκος, Ιγγλέζος, Καρούζος, Κοντελές, Κάντο, Πατακιάς.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Δερβέναγας Κ., Αργύρης, Πλούγκου, Γάτσος, Δερβέναγας Λ., Μπλαράς, Ιωάννου, Τερζόγλου, Λαζάρου (84’ Κοντογόνης), Κοντοδήμας, Μακριδόγλου (90’ Τριανταφύλλου).
Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός): «Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και δεν παίξαμε με σωστό τρόπο και ενώ η ομάδα μου έχει μάθει να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο σήμερα παίξαμε ανορθόδοξα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε  ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά με ένα δικό μας λάθος δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει και δεύτερο γκολ. Μετά το 0-2 ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι.  Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στον φίλο μου Γιάννη Μαρτιναίο, εύχομαι τα καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου