Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΠΗΓΑΣΣΟΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 0 - 2



Ο Πανδαυλειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β Κατηγορίας κερδίζοντας στην Αγία Αννα, τον τοπικό Πήγασο με 0-2. 

Η ομάδα του Κώστα Γκαλαμελος ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, ξέροντας τι ζητούσε σε κάθε στιγμή του ματς, σε αντίθεση με τον ομάδα του Βαγγέλη Πουλου που έδειχνε απροετοίμαστη για ένα τόσο καθοριστικό ματς και αβοήθητη από τον προπονητή της ειδικά όταν έπαιζε με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. 

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πανδαυλειακό και τον Κυπάρισσο Αντίκυρας, οι νικητές πήραν το απόλυτο και διατήρησαν τους τέσσερις βαθμούς από τον τρίτο Υψηλάντη. Στην αντίπερα όχθη, η ήττα αυτή ήταν γερή σφαλιάρα για τον Πήγασο που όπως φαίνεται χάνει το τρένο της ανόδου. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον πανδαυλειακό. Μόλις στο 9’ ο Νταλακουρας με απευθείας φάουλ νίκησε τον Καβαλαγιό και 0-1. Στο 44’ σέντρα του Ιγγλέζου, ο Πατακιάς στον Κοντελέ που από κοντά πλασσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παίζοντας με παίκτη παραπάνω, είχαν ανούσια εδαφική υπεροχή με τον Πανδαυλειακό να κλέβει πολλές μπάλες στη μεσαία γραμμή και να γίνεται απειλητικός για την εστία του Καβαλαγιού, έχοντας και χαμένο πέναλτι. 

Στο 52' ο Πατακιας έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, με τον Κοντελέ να γίνεται κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή για να ανατραπεί από τον Λέσσι και τον διαιτητή ορθά θα δείχνει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κακκος που έσκαψε τη μπάλα αλλά ο γκολκίπερ του Πήγασου δεν "ψάρωσε" μένοντας όρθιος μπλοκάροντας τη μπάλα. 



Στο 57' ο Κάκκος πήρε τη μπάλα από το κέντρο και πλάγια αριστερά, προχώρησε μπήκε στην περιοχή, γύρισε προς τον Κοντελέ, με τον Γούλα να ανακόπτει την πορεία της μπάλας αλλά ο Κοντελές από τα δυο μέτρα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-2. Στο 61' σουτ του Μερεντίτη από μακρινή απόσταση έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Φαγκρέζος.


ΠΗΓΑΣΟΣ: Καβαλαγιός, Λέσι, Λέκα, Φεκάνι, Αργυρίου (72’ Κουσαδιανός), Μερεντίτης, Μαυροειδής, Κατσίμας Α., Μάνεσης, Τσώνης (68’ Αντωνόπου- λος), Καρβούνης Π. 

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Κάντο (80’ Αγγελής), Νταλακούρας, Τσόρβας, Αναστασιάδης, Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Καρούζος Α., Κοντελές (85’ Παππάς), Βλάχος, Πατακιάς (70’ Ανέστης) 



Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και κατάφεραν με έναν παίκτη λιγότερο να πάρουν μία πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε πολύ νωρίς. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρ΄όλο το χαμένο πέναλτι, τα παιδιά ήταν αποφασισμένα για τη νίκη. Καταφέραμε να σκοράρουμε και μετά διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον Παναγιώτη Ζαφείρα και περιμένουμε την Κυριακή κόντρα στην Αντίκτυρα τους φιλάθλους μας και όχι μόνο σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου