Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη προετοιμασίας για τον ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟ

Επίσημη πρώτη για την ομάδα του Πανδαυλειακού την Τετάρτη 24 Αυγούστου, με την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες να υπόσχονται πολλή δουλειά και επιτυχίες για τον ιστορικό σύλλογο της Δαύλειας.
Στις 6.30 το απόγευμα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός με την συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας και εν συνεχεία ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για την ανδρική ομάδα.


Πειθαρχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, υπομονή και πολύ δουλειά ήταν τα στοιχεία στα οποία έδωσε έμφαση ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γκαλαμέλος, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκετε στο τιμόνι του Πανδαυλειακού.

Η Διοίκηση του Πανδαυλειακού σε συνεργασία με τον προπονητή έκανε τις απαραίτητες προσθήκες, στο έμψυχο δυναμικό, έτσι ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Αισιοδοξία λοιπόν επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανδαυλειακού και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα, αρχής γενομένης με την συμμετοχή στο κύπελλο Βοιωτίας (κληρώθηκε με τον Παρνασσό Αράχωβας) καθώς και  στο πρωτάθλημα που στις αρχές Οκτωβρίου θα αρχίσει στα γήπεδα της Βοιωτίας.

“Το Δ.Σ. του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές της ομάδας μας  σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και να προσκαλέσει όλους τους συγχωριανούς και μη να συμπαρασταθούν, σε φίλαθλα πάντα πλαίσια.Τέλος, να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία (ανεξαρτήτως Κατηγορίας) και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου