Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Έγραψε ιστορία ο Πανδαυλειακός.... πρόκριση στους (4) του Κυπέλλου Βοιωτίας

Το Σάββατο διεξήχθει στο γήπεδο της Δαύλειας ο αγώνας μεταξύ του τοπικού Πανδαυλειακού και της ομάδας του Αρματηλάτη , για την φάση των οκτώ (8) του κυπέλλου Βοιωτίας.



Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ο Πανδαυλειακός κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Αρματηλάτη με σκορ 2-1 και έτσι έγραψε ιστορία, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά στις καλύτερες τέσσερις (4) ομάδες του θεσμού.





Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δαύλειας μπήκε δυνατά και κατάφερε να κερδίσει πέναλντι στο 5’ λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο Κακκός αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Κάπου εκεί η ομάδα του Αρματηλάτη άρχισε να πιέζει και κατάφερε μετά από ένα πλάγιο στο 24’ λεπτό (λόγω και του ισχυρού αέρα) να ανοίξει το σκορ με τον Τσοπανέλη, που βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή του Πανδαυλειακού. Η ομάδα της Δαύλειας επηρεασμένη από το άστοχο πέναλντι και το εύκολο γκολ που δέχτηκε δεν κατάφερε να αντιδράσει ενώ η ομάδα του Αρματηλάτη έχασε ακόμα δύο σημαντικές
ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια.(0-1 στο τέλος του 1ου ημιχρόνου)



Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν οι παίχτες του Πανδαυλειακόυ μπήκαν στο γήπεδο για να κάνουν την ανατροπή και τα κατάφεραν. Στο 49΄μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Κάντο, Κάκκου και Ανέστη η μπάλα έφτασε στον τελευταίο, όπου με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Ο Πανδαυλειακός έχασε σημαντικές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι αλλά τελικά τα κατάφερε στις καθυστερήσεις με εκπληκτική εκτέλεση φουλ του Ιγγλέζου, από τα πλάγια.




ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ:  Φαγκρέζος, Καρούζος Θ., Ζαφείρας, Αναστασιάδης, Τζουνάρας , Κάκκος, Ιγγλέζος , Ανέστης (74’ Τσόρβας) , Βλάχος ( 90+2’ Καρούζος Μ.) , Κάντο , Κοντελες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου