Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη για τον Πανδαυλειακό και πρόκριση στους 8' του Κυπέλλου

Την Κυριακή διεξήχθει στο γήπεδο της Δαύλειας ο αγώνας μεταξύ του τοπικού Πανδαυλειακού και του Παρνασσού Αράχωβας , για την φάση των δεκαέξι (16) του κυπέλλου Βοιωτίας.




Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην δύναμη ο Πανδαυλειακός κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Αράχωβας με σκορ 1-0. Έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση των οκτώ (8) καλύτερων ομάδων της Βοιωτίας, όπου κληρώθηκε με την ομάδα του Αρματηλάτη.





Σε όλο το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού έβγαλαν δύναμη και ψυχή κλείνοντας όλους τους χώρους του γηπέδου ενώ η ομάδα της Αράχωβας είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. 





Tο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 42’, του πρώτου ημιχρόνου, όπου μετά από εξαιρετική συνεργασία του Βλάχου και Κοντελέ ο τελευταίος έκανε το πλασέ και ο Τσώνης στην προσπάθεια να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.



Διακριθέντες για την ομάδα της Αράχωβας ήταν ο Μαρτιναίος Α. και ο Καλέργης Α. ενώ για την ομάδα του Πανδαυλειακού όλοι οι ποδοσφαιριστές έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης καταθέτοντας ψυχή και δύναμη μέσα στο γήπεδο.

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ:  Φαγκρέζος, Καρούζος Θ., Ζαφείρας, Αναστασιάδης, Τζουνάρας , Κάκκος, Ιγγλέζος (85’ Νταλακούρας Ν.), Ανέστης (80’ Τσόρβας) , Βλάχος ( 90+2’ Καρούζος Μ.) , Κάντο , Κοντελες

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ: ∆ηµητράς Χ., Γκουλής (82' Ολντασι), Μίχος (59' Γιαχρίτσης Λ.), Τσώνης, Γούλας, Καραµπελούσης (73' Κριεµαδης), Πέρβελης, Ζαχαρόπουλος, Καλλέργης Α., Μαρτιναίος, Καλλέργης Ε.

Δηλώσεις προπονητών των δύο ομάδων: 

Γκαλαµέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες µου για την σοβαρότητα,την υπευθυνότητα και πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι. Κερδίσαµε µία οµάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην µεγαλύτερη κατηγορία. Ηταν µία νίκη τόνωσης για το πρωτάθληµα. Παίξαµε έξυπνα για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Κλείσαµε όλους τους χώρους µε σωστή αλληλοκάλυψη σε όλες τις γραµµές. Και χωρίς να δηµιουργήσουµε πολλές φάσεις κερδίσαµε το παιχνίδι. Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Παρνασσού για την τιµή που µου έκανε και µε τίµησε. Τους εύχοµαι να πραγµατοποιήσουν τους στόχους τους στα πρωτάθληµα. Εµείς θα πρέπει να κατεβάσουµε τα κεφά- λια, να δουλέψουµε και να συνεχίσουµε την προσπάθεια για να κάνουµε µία καλή χρονιά»

Γκαλαµέλος Λουκάς (Παρνασσός) «Βρεθήκαµε σε µία πάρα πολύ κακή µέρα. Ηταν όλα στραβά εναντίον µας, αφού πετύχαµε και αυτογκολ, αλλά το κυριότερο ήταν ότι υποτιµήσαµε τον αντίπαλο. Ηταν ένα σκληρό µάθηµα για εµάς που δεν χωνεύεται µε τίποτα αλλά πρέπει να συνεχίσουµε. Ευχόµαι αυτή η ήττα να µας κάνει καλό για το πρωτάθληµα, γιατί όλες οι οµάδες κάπως έτσι θα µας αντιµετωπίζουν. Συγχαρητήρια στην αξιόµαχη οµάδα της Δαύλειας που έδειξε ότι ήταν πολύ καλά δουλεµένη και προετοιµασµένη γι αυτό το παιχνίδι και ήθελε περισσότερο το µατς»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου