Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

2ο Τουρνουά Ακαδημιών "Σταύρος Τσαγαλάς" της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Ένωση Ορχομενού  διοργάνωσε, από τις 24 μέχρι τις 28 Απριλίου, το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών 7Χ7 "Σταύρος Τσαγαλάς" στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.




Όμορφο θέαμα, υψηλό επίπεδο, πολλά γκολ, σασπένς μέχρι το τέλος και χαρούμενα πρόσωπα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του Τουρνουά.












Η ομάδα μας συμμετείχε για πρώτη χρονιά, στις ηλικιακές κατηγορίες 2006 – 2007 και κατάφερε να διακριθεί με την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας καθώς και στον προπονητή μας ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΛΑΜΕΛΟ, για την αξιόλογη προσπάθεια τους.





Στο σημείο αυτό, το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Ορχομενού για την άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία καθώς τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται και να αξιοποιούνται.




Τέλος, να ευχηθούμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Βοιωτίας και σας περιμένουμε όλους για τέταρτη χρονιά στο καθιερωμένο Τουρνουά στο Παρνασσό, από τις 24 μέχρι και τις 26 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου