Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 2-2


Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν την Κυριακή το απόγευμα Πανδαυλειακός και Υψηλάντης με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με ικανοποίηση τη φετεινή αγωνιστική περίοδο.
Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο του μισό οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη δύο τερμάτων με τον Τζουνάρα στο 17’ και τον Πατακιά Ι. μετά από πάσα του Κάντο.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι και να μειώνουν σε 2-1 με τον Μπλούνα στο 52’. Η ανατροπή του Υψηλάντη ολοκληρώθηκε στο 70’ με τον Χασάι να διαμορφώνει το τελικό 2-2. 
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Παπαγεωργίου, Καρούζος, Τσόρβας και Κοπανιάς και από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τζανόπουλος, Μπλούνας και Δαβάκος. 
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου, Καρούζος, Κάντο, Νταλακούρας, Τζουνάρας, Αναστασιάδης, Τσόρβας, Ιγγλέζος (80’ Πατακιάς Κ.), Κοπανιάς, Βέλλιος (60’ Γαλάνης), Πατακιάς Ι. 

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Τσέργας, Μαλάι, Κατσαρέλης, Ντασιώτης, Παπατζίμας (30’ Γκλάρας), Τζανόπουλος, Χασάι, Δήμου, Μπλούνας, Δαβάκος, Μπουζίκας.
Δήλωση  Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) 

«Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε την υπεροχή και πετύχαμε δύο τέρματα ενώ θα μπορούσαμε και άλλα για να τελειώσουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που παραλίγο να πετύχουμε το 3-0, δεχθήκαμε τη μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια την ισοφάριση. Μάλιστα στο τέλος ο Υψηλάντης θα μπορούσε να φτάσει και στη νίκη. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του ΑΠΟ Πανδαυλειακού θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μικρούς και μεγάλους, για την  προσφορά τους στα φετινά πρωταθλήματα. Όλοι έδωσαν τη δική τους μάχη για να συνεχίζει ο σύλλογός μας να είναι ανταγωνιστικός. Ο  Πανδαυλειακός  έχει μεγάλη ιστορία και  θα συνεχίσει με θετική πορεία με όλα αυτά τα παιδιά που τον αγαπούν και τον στηρίζουν. Θα θέλαμε βέβαια να ευχαριστήσουμε και τους προπονητές της φετινής σεζόν τον κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΟΥΚΟΒΙΝΟ καθώς και τον κ. ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΛΑΜΕΛΟ, για την σημαντική δουλειά τους σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας.
Μπορεί οι επίσημοι αγώνες να τελείωσαν αλλά θα συνεχίσουμε με διοργάνωση φιλικών αγώνων καθώς και του καθιερωμένου Τουρνουά στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας, γιατί όλα τα παιδιά μας πρέπει να συνεχίζουν να καλλιεργούν το αθλητικό πνεύμα. Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συνχαρητήρια στις ομάδες του Ακραιφνίου και του Κυριακίου για την άνοδό τους στην Α΄Κατηγορία  και  να τους ευχηθούμε  καλή  πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου