Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ 4-0

Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή, η ομάδα του Πανδαυλειακού επικρατώντας στην έδρα του 4-0 του Λεονταρίου. Ηταν ένα ματς που κερδισμένο βγήκε μόνο το ποδόσφαιρο, αφού και οι δύο ομάδες είχαν στις τάξεις τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, το αύριο του βοιωτικού ποδοσφαίρου. 

Οι παίκτες του Κώστα Γκαλαμέλου πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τριπόντου. Το σκορ άνοιξε στο 18΄ όταν ο Τζουνάρας τροφοδότησε τον Δελή που πλάσσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 29’ κόρνερ του Ιγγλέζου και ο Νταλακούρας από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.


Στο 55’ μπαλιά του Τσόρβα, ο Δελής βρέθηκε απέναντι από τον Κυριαζή και με ψηλοκρεμαστό πλασσέ πέτυχε το 3-0 Στο 77’ ύστερα από πάσα του Πατακιά, ο Τζουνάρας με πλασσέ πέτυχε το τελικό 4-0. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τσόρβας, Παπαγεωργίου (τ.φ), Ιγγλέζος Σ., Δελής και από τους φιλοξενούμενους οι Πελώνης, Μελετίου, Κατσόγεννας. 





ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου, Κάντο, Νταλακούρας (52’ Πατακιάς Κ.), Τζουνάρας, Τσόρβας, Καρούζος Μ., Ιγγλέζος Σ., Κοπανιάς (68’ Πατακιάς Ι.), Καρούζος Αθ., Αλαφογιάννης (78’ Ιγγλέζος Μ.), Δελής 

ΛΕΟΝΤΑΡΙ: Κυριαζής, Τσαμούταλης, Γρίλλιας, Μελετίου, Τσούντος, Μηνάς (55’ Κοροπούλης), Πήλιουρης (17’ Κρητικός), Πελώνης, Παπαναστασίου, Καστογεννας, Βρακάς 

Δήλωση προπονητή Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Σήμερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί δόθηκε χρόνος συμμετοχής και σε παιδιά μικρότερης ηλικίας, αφού τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας 7 παίκτες κάτω των 16. Τα παιδιά έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Τέλος συγχαρητήρια και στην ομάδα του Λεονταρίου για το πρόσωπο που έδειξαν ως ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου