Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 2-2


Σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, Πανδαυλειακός και Πήγασος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. 




Το σκορ άνοιξε στο 18’ όταν σε κόρνερ του Ιγγλέζου, κεφαλιά του Τζουνάρα από το πρώτο δοκάρι και 1-0. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισαν 1-1, με πλασσέ του Κατσίμα Φ., ύστερα από πάσα του Καρβούνη. Στο 20’ ο Πήγασος πήρε κεφάλι στο σκορόταν από φάουλ από το κέντρο του Πούλου, λάθος βηματισμό του Φαγκρέζου που αιφνiδιάστηκε, ακούμπηκε λίγο τη μπάλα και ο Αντωνόπουλος στην επαναφορά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα και 1-2.





Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανδαυλειακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57’ όταν σε πάσα του Τσόρβα προς τον Δελή, που βλέποντας την έξοδο του Κολιούκου δεν ακούμπησε τη μπάλα που πέρασε και κατέληξε στα δίχτυα και 2-2. Από το σημείο εκείνο και ύστερα το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και το τελικό 2-2 άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αναστασιάδης, Τζουνάρας, Κάντο και από τους φιλοξενούμενους οι Μαυροειδής, Πούλος, Κατσίμας.





ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Καρούζος Αθ., Νταλακούρας (55’ Τσόρβας), Τζουνάρας, Αναστασιάδης, Ανέστης, Ιγγλέζος Σ. (82’ Κοπανιάς Λ.), Βέλλιος, Κάντο, Αλαφογιάννης (70’ Πατακιάς Ι.), Δελής

ΠΗΓΑΣΟΣ: Κολιούκος, Κατσίμας Φ., Φεκάνι, Μεϊδάνης, Κατσίμας Λ., Κατσίμας Α., Πούλος, Μαυροειδής, Καρβούνης, Μουλκιώτης, Αντωνόπουλος


                                         Δήλωση προπονητή Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) 
«Ηταν ένα παιχνίδι το οποίo θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, με εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε το 1-0 και δεχτήκαμε γρήγορα σε ένα λεπτό την ισοφάριση. Μετά από ένα προσωπικό λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και είδαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και παρ'όλα που ισοφαρίσαμε σχετικά νωρίς το παιχνίδι, στο επόμενο μισάωρο δεν είχαμε καθαρό μυαλό και παίξαμε ανορθόδοξα»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου