Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ 3-2


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, Πανδαυλειακός και Πανγεωργικός πρόσφεραν θέαμα και πέντε γκολ σε όσους το παρακολούθησαν, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με σκορ 3-2.



Η ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου ύστερα από δύο ήττες, επανήλθε στις νίκες, με την ομάδα του Ντίνου Τριπηλόπουλου να μένει για τρίτο ματς χωρίς νίκη. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με πολλές φάσεις και στις εστίες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Αίσωπο Ι., αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ανέστης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Βέλλιο ισοφάρισε σε 1-1. 





Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζουνάρας στο 68’ με εκπληκτικό σουτ από 35μ. νίκησε τον Καβαλαγιό και 2-1.Ο Πανγεωργικός στο 76’ έφερε το ματς στα ίσα με τον Μαγκούφη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από μεγάλο πλάγιο άουτ του Κάντο, σύγχυση στην περιοχή και ο Ανέστης με πλασσε πέτυχε το 3-2 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ιγγλέζος Σ., Ανέστης, Τζουνάρας, Καρούζος Αθ. και από τους φιλοξενούμενους οι Αίσωπος Ι., Σαγιάννης.




ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Κάντο, Τζουνάρας, Ιγγλέζος Σ., Κοπανιάς (85’ Καρούζος Μ.), Νταλακούρας, Πατακιάς (76’ Γαλάνης), Βέλλιος Γ., Σταθάς (46’ Αλαφογιάννης), Ανέστης, Καρούζος Αθ.

ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ: Καβαλαγιός, Αίσωπος Μ., Αίσωπος Χ., Μαυροειδής Α., Φούφουλας, Μαγκούφης, Σενάι (46’ Κατσικογιάννης), Κομπότης (85’ Σουλιώτης), Αίσωπος Ι., Σαγιάννης, Χουσιάδας. 

Δηλώσεις προπονητή Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) 
«Σήμερα η ομάδα μου, είχε την υπομονή και στο τέλος πήρε μία νίκη που την χρειαζόμασταν γιατί προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη νίκη τους και τη θέληση για σωστό ποδόσφαιρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου