Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Με ανατροπή νίκησε ο Παναλίαρτος στη Δαύλεια…

   

Για την 5η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Βοιωτίας (Α’ ΟΜΙΛΟΣ), διεξήχθη στη Δαύλεια το παιχνίδι του Πανδαυλειακού με τον Παναλίαρτο.
            




Σε ένα παιχνίδι δυνατό και κλειστό, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Πανδαυλειακός μπήκε δυνατά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες που όμως δεν τις μετέτρεψε σε γκολ. Βέβαια, στο 23’ μετά την πίεση του Πανδαυλειακού και ένα εξαιρετικό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του, με ωραίο πλασέ του Θανάση Παπασιδέρη,  κατάφερε να προηγηθεί (1-0).  Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναλίαρτος άρχιζε να πιέζει περισσότερο και αφού κέρδισε ένα κόρνερ, ισοφάρισε για το ημίχρονο (1-1 στο 38’)





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναλίαρτου  και συγκεκριμένα στο 54΄ εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του τερματοφύλακα Πανουργία και κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 1-2

Το παιχνίδι όμως στο 70’ στιγματίστηκε από τον άσχημο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Δαύλειας Ιγγλέζο Σεραφείμ,  όπου  μετά από  ένα μαρκάρισμα έβαλε άτσαλα το χέρι του,  πέφτοντας  στο  έδαφος,  με αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση αγκώνα.  Του  παρασχέθηκαν  οι πρώτες βοήθειες και το παιχνίδι συνεχίστηκε.


Από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, επηρεασμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό, δεν απέδωσαν το ποδόσφαιρο που μπορούσαν. Βέβαια ο Πανδαυλειακός, στο 75’ με τον Γιάννη Πατακιά, έχασε μια ανεπανάληπτη  ευκαιρία για να ισοφαρίσει, άλλα τελικά τίποτα  δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα.   


Πανδαυλειακός : Πανουργιάς B,  Πλατσατούρας Μ,  Τζουνάρας Σ, Τσόρβας Ν, Ανέστης Γ,  Βέλλιος Γ , Ιγγλέζος Σ  (λόγω τραυμ.  71΄ Πατακιάς Ι), Δελής Ι (66΄ Αλαφογιάννης Ι),    Καρούζος Θ, Παπασιδέρης Θ, Κάντο Ι (77΄ Γαλάνης Β )
Παναλίαρτος : Κουτρουμάνος Π,  Παπαγεωργίου Α, (55΄ Καλογεράκης Χ ) Μαγγόγιας Π,  Ζυγογιάννης Γ  (64΄Μαργώνης) Γρίβας Κ,   , Παπαδάς  Ι, Τσιώλης Π ,   Μπουζίκας Μ, Τσανούλας Κ, Πελώνης (82΄ Γκίστο Φ ), Αναδιώτης Χ.

         Δήλωση προπονητή ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ : Κώστα Γκαλαμέλου
Πρώτα από όλα θέλω να πω τα περαστικά στο ποδοσφαιριστή μας Ιγγλέζο Σεραφείμ ,του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, και τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας, γερό και δυνατό.
Σήμερα, θέλαμε με τα παιδιά να κάνουμε μια καινούργια αρχή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε το σημερινό παιχνίδι πρώτον, λόγο συγκέντρωσης και δεύτερον γιατί δεν πιστέψαμε στους εαυτού μας. Παρότι προηγηθήκαμε στο σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ (έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών μου) φάγαμε ένα ανόητο γκολ, μετά από κόρνερ, και χάσαμε την συγκέντρωση μας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στις αρχές του δεύτερου ημίχρονο είχαμε ένα κενό διάστημα όπου σκόραρε η αντίπαλη ομάδα. Μετά την ατυχία του τραυματισμού του Μάκη χάσαμε και μια απίστευτη ευκαιρία με τον Γιάννη Πατακιά, που θα μας έβαζε πάλι στο παιχνίδι.
Γενικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Όταν καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια και παίξουμε όπως στο πρώτο 35λεπτό δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Η ομάδα έχει απίστευτο ταλέντο, και το μόνο που της λείπει είναι η ψυχολογία. Μέσα από πολύ δουλειά θα προσπαθήσω να ανεβάσουμε την ψυχολογία και τόνωση αυτοπεποίθησης. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τούς φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση, και τους θέλουμε να είναι συνεχώς κοντά μας. Τέλος να συγχαρούμε και τον Παναλίαρτο για τη νίκη, και το καθαρό παιχνίδι τους, και εύχομαι αυτό το σωματείο να ξαναβρεί το δρόμο που του αξίζει.”
 Ακυρωθέν γκολ (offside) από κεφαλιά του Θ. Καρούζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου