Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Πανγεωργικός - Πανδαυλειακός 2-0

Νίκη για τον Πανγεωργικό…
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη και στο πάθος, η ομάδα του Πανγεωργικού κατάφερε να κερδίσει τον Πανδαυλειακό στο γήπεδο του, για την 6η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας (Α’ Όμιλος ).
Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο για να κερδίσουν και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό όπου και οι δύο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.



Η ομάδα του Πανγεωργικού όμως κατάφερε να προηγηθεί στο 32’ μετά από μία αμφισβητούμενη φάση (αν βγήκε η μπάλα σε πλάγιο) όπου οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού διαμαρτύρονταν στον διαιτητή και επόπτη, ενώ η φάση συνεχίζονταν. Έτσι με ωραίο πλασέ ο Κατσικογιάννης νίκησε τον τερματοφύλακα Πανουργία διαμορφώνοντας το 1-0.
Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39’, μετά από αδράνεια στην άμυνα του Πανδαυλειακού ο Πετράς έκανε το 2-0, όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.


Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού μπήκαν δυνατά για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ αλλά δεν τα κατάφεραν, με πιο κλασική ευκαιρία του Δελή Γιάννη στο 70’.



Πανδαυλειακός : Πανουργιάς B,  Πλατσατούρας Μ,  Γαλάνης Ε, Αναστασιάδης Θ , Τσόρβας Ν,  Τζουνάρας  Σ, Ανέστης Γ,   Δελής Ι ( 72΄Κοπανιάς Λ),    Καρούζος  Θ,  Παπασιδέρης  Θ (81΄ Καρούζος  Μ ) , Κάντο Ι (46΄ Βέλλιος Γ ).

Κώστας Γκαλαμέλος (Προπονητής Πανδαυλειακού): "Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό δύο εβδομάδων τα συμπεράσματα που έχω βγάλει για την ομάδα μου είναι ότι έχουμε καλό ποδοσφαιρικό υλικό, υπάρχει ταλέντο, ενθουσιασμός από τα παιδιά για καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει ηρεμία και ψυχραιμία όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ. Σε αυτό το τομέα θα δουλέψουμε και θα αλλάξουμε πολλά. Είμαι ευχαριστημένος από προσέλευση και την αγωνιστική διάθεση των παικτών στις προπονήσεις, τους συνιστώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, και σύντομα θα έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάω την αντίδραση του δεύτερου ημιχρόνου, και τη συμμετοχή των μικρών μας Λουκά Κοπανιά και Μάριου Καρούζου. Το παράπονό μου είναι ότι τρώμε αστεία γκολ λόγω μη συγκέντρωσης, πάει χαμένη η προσπάθεια των παικτών και έτσι αδικούν τους εαυτούς τους. Επίσης κάποιοι παίκτες πρέπει να σταματήσουν τη μουρμούρα προς τους συμπαίκτες τους γιατί έτσι δεν βοηθάνε την ομάδα, και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκνευρίζουν το υπόλοιπο σύνολο. Μέσα από δουλειά, υπομονή και επιμονή με την πάροδο του χρόνου, εύχομαι η ομάδα να προσφέρει το θέαμα που της αρμόζει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου