Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΚΡΗ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 2-2



Άγρια ομορφιά στην Άσκρη :
4 γκολ, 2 πέναλτι, 3 δοκάρια για τον Πανδαυλειακό, 2 κόκκινες
Τελικό σκορ 2-2




Έσπασαν καρδιές στην Άσκρη την Κυριακή το απόγευμα. Το τελικό σκορ σίγουρα αφήνει απογοητευμένους τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Δαύλειας, αφού είδαν την ομάδα τους μετά από έναν επιθετικό μονόλογο να μην καταφέρνει τελικά να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι  πανηγύριζαν αφού κατάφεραν λίγο πριν τη λήξη με 9 παίκτες να ισοφαρίσουν ! Για άλλη μια φορά ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή :
Στο 1ο μέρος ο Πανδαυλειακός ήταν ( όπως δυστυχώς συνηθίζει να κάνει ) νευρικός με πολλές λάθος επιλογές, που αν μη τι άλλο δείχνουν την έλλειψη καθαρού μυαλού. Παρ’ όλ΄αυτά η ομάδα της Δαύλειας θα μπορούσε να καθαρίσει από τα πρώτα 45΄ την υπόθεση νίκη. Στο 8΄ η κεφαλιά του Καρούζου πέρασε άουτ. Στο 10΄ο Κάντο αιφνιδιάστηκε και αντί να σουτάρει έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 28΄ Ο Παπασιδέρης πήρε τη θέση του τραυματία Πατακιά. Στο 32΄ο Δελής έστειλε με πλασέ τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του τ/φ της Άσκρης. Στο 40΄ άνοιξε το σκορ. Ο Παπασιδέρης  ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το ολοκάθαρο πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Δελλής. Στο 42΄ ο Γαλάνης Σ από πλάγια αντί να δώσει πάσα επέλεξε σουτ πάνω στον τ/φ. Νέο σούτ του Ιγγλέζου στο 45 λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κι αυτοί με πέναλτυ με τον Ρουσέτη.
 




Το 2ο ημίχρονο θα περάσει πολύ καιρός να το ξεχάσουν και οι δύο ομάδες η κάθε μια για δικούς της λόγους : Οι γηπεδούχοι με δύο ανόητες ενέργειες έμειναν με 9 παίκτες. Στο 53΄ ο Μουσούρης χτύπησε με κεφαλιά τον τ/φ Πανουργιά και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Στο 66΄ είχαμε την 2 απ΄ευθείας κόκκινη στον Παπαπαναγιώτου ο οποίος κλώτσησε σε νεκρό χρόνο αντίπαλο ποδοσφαιριστή, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του είχε κερδίσει φάουλ !
Από την άλλη πώς να ξεχάσουν οι άνθρωποι του Πανδαυλειακού αυτό το 2ο ημίχρονο με 2 δοκάρια και απίστευτες χαμένες ευκαιρίες. Είναι από τις περιπτώσεις που λές “δεν θέλει να μπει”. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων ( εκτός του τ/φ Πανουργιά ) έχασαν από μία τουλάχιστον ευκαιρία. Ειδικά μετά το 1-2 που έκανε ο Γαλάνης Σ με ωραίο διαγώνιο σουτ φαινόταν ότι το σκορ θα πάρει διαστάσεις. Τελικά όχι μόνο διαστάσεις δεν πήρε αλλά η μπάλα τιμώρησε και με καραμπόλα σε σουτ του ρουσέτη, άλλαξε πορεία ξεγέλασε τον Πανουργιά και κατέληξε στα δίχτυα. Στα 14 περίπου λεπτά που απέμειναν πραγματικά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Ποιος ξέρει γιατί…;
Από τους γηπεδούχους καλύτερος παίκτης ο Χολιασμένος και τον ακολούθησαν οι Ρουσέτης, Καλαντζής.
Από τον Πανδαυλειακό ξεχώρισαν οι Γαλάνης Σ, Παπασιδέρης, Ανέστης.





Άσκρη : Παπαναγιώτου, Χρήστου, Μπαμπούλας, Χολιασμένος Δ, Πέτικας, Ρουσέτης, Χρήστου Γ, Χολιασμένος Ε, Καλαντζής, Μπακλάκος ( 36΄Μουσούρης )
Πανδαυλειακός : Πανουργιάς, Αναστασιάδης, Γαλάνης Β, Τζουνάρας, Ανέστης, Ιγγλέζος, Καρούζος Θ, Κάντο, Δελής ( 75΄Βέλλιος ) Πατακιάς ( 26΄ Παπασιδέρης ).



Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ) : Είμαι πικραμένος όχι τόσο από το αποτέλεσμα όσο από το ότι για άλλη μια φορά δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν έχουμε ηρεμία και νομίζουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε από το 1ο τέταρτο. Κι επειδή αυτό δεν γίνεται γεμίζουμε άγχος, το άγχος φέρνει νεύρα και μετά είναι φυσικό να μην μας “βγαίνει” τίποτα. Πρέπει να βρούμε γρήγορα λύση στο πρόβλημα αυτό, διότι είναι σαράκι που μας τρώει τα σωθικά ! Πολλοί σήμερα εύκολα θα πουν ήμασταν άτυχοι, δεν είχαμε τύχη, δεν ήθελε να μπει κ.λ.π κ.λ.π. Για όποιον όμως θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, το πρόβλημα είναι σε όσα ανέφερα πιο πάνω. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και μάλιστα άμεσα !



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου