Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πανδαυλειακός – Ορχομενός 1-1


    Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο τοπικός Πανδαυλειακός και η ομάδα του Ορχομενού. Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Ορχομενός στο πρώτο μέρος “πατούσε” καλύτερα στο γήπεδο και με ευνοϊκό τον άνεμο είχε την υπεροχή, χωρίς πάντως να έχει τις κραυγαλέες ευκαιρίες.


 

Ωστόσο αυτή του την υπεροχή κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ ο Κοντελές λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 39΄ εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1. Στο 43΄ η ομάδα της Δαύλειας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Δελή, ο οποίος θέλησε σε tet a tet να περάσει την μπάλα πάνω από τον τ/φ Μπαρμπέρη ο οποίος απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Βέλλιος δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι σε κόρνερ του Τζουνάρα.


Στο 2ο ημίχρονο όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιγνίδι. Οι παίκτες του  Πανδαυλειακού  μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το μάτς και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους πίσω. Στο 57΄ το παιγνίδι πήρε “φωτιά” όταν ο Ιγγλέζος με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ από τα πλάγια ισοφάρισε σε 1-1. Με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο 2ο γκολ. Στο 71΄ο Γαλάνης Σπ. ( είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο ) μπήκε όμορφα από αριστερά, αλλά επέλεξε την κλειστή γωνία του τ/φ Μπαρμπέρη ο οποίος απέκρουσε με ωραία προσπάθεια  κρατώντας την ισοπαλία. 


 Λίγο μετά στο 78’  Ο Πατακιάς έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του την νίκη. Βρέθηκε σε ανεπανάληπτο tea a tet  απέναντι στον Μπαρμπέρη, αλλά μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα η μπάλα να κυλύσει βασανιστικά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Ορχομενός από την άλλη προσπάθησε με αντεπιθέσεις να βρεί κενά στην άμυνα του Πανδαυλειακού, αλλά στις λίγες φορές που τα κατάφερε δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό.


Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν στο β΄ μέρος οι Ιγγλλέζος, Αναστασιάδης, Ανέστης. Από τον Ορχομενό πολύ καλός ήταν ο Κοντελές και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Ψαλλίδας, Βλάχος και ο τ/φ Μπαρμπέρης που πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις χαρίζοντας στην ουσία το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

 



Πανδαυλειακός : Πανουργιάς, Τσόρβας, Γαλάνης Β ( 46΄ Γαλάνης Σ ), Αναστασιάδης,               ( 73΄Νταλακούρας )Ανέστης, Ιγγλέζος, Πατακιάς, Κάντο, Δελής, Βέλλιος ( 46΄Παπασιδέρης ) Τζουνάρας.
Ορχομενός : Μπαρμπέρης, Γαρδικιώτης, Καλομοίρης, Βελέντζας, Τάγκαλης, Ψαλλίδας, Κόττας ( 62΄Αργυρίου ), Μερτζάνης, Βλάχος, Κοντελές, Μουστής ( 27΄Ρουμάνης )




Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ) : “Με βάση την εικόνα του 2ου ημιχρόνου αξίζαμε κάτι περισσότερο σήμερα στο παιγνίδι. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια και κατάφεραν να φέρουν το παιγνίδι στα ίσα. Στο ημίχρονο συζητήσαμε για το τι έπρεπε να αλλάξουμε έτσι ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και σ’ ένα μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Χάσαμε όμως ένα ολόκληρο ημίχρονο ( το πρώτο ) στο οποίο ήμασταν ασύνδετοι με επιλογές που δεν ήταν σωστές. Είπαμε με τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα ότι μαγικές συνταγές στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Δουλειά χρειαζόμαστε και τίποτ’ άλλο. Τα παιδιά ξέρουν πλέον ότι είναι στο χέρι τους να γίνουν καλύτεροι. Κρατάμε από το παιγνίδι την καλή εικόνα της ομάδας στο 2ο ημίχρονο, και το πολύ καλό κλίμα τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγώνα”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου