Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα με το Δεξί για τον Πανδαυλειακό 0 – 3 στο Παύλο !





Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από την έδρα του Παύλου ο Πανδαυλειακός στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας. Μετά από πολύ σκληρό από την πλευρά των γηπεδούχων παιγνίδι η νεανική ομάδα της Δαύλειας με 3 πανέμορφα γκολ, ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, έκανε την πρώτη της νίκη και μπήκε δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται συναρπαστικό.
 





Πιο δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι με δύο κόρνερ στο 4ο και 6ο λεπτό τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Μετά σειρά είχε το Παύλο όταν από λάθος στο κέντρο της άμυνας ο Βασιλείου πλάσαρε υπό πίεση πάνω στον Πανουργιά. Στο 15ο ο Κάντο μετά από όμορφη ενέργεια του Καρούζου πλάσαρε άουτ, ενώ στο 28΄ο Καρούζος, αντί να “σπάσει”  τη μπάλα έξω θέλησε μόνος να σκοράρει από πολύ πλάγια και φυσικά δεν τα κατάφερε. Στο 32΄ άνοιξε το σκορ. Ο Αλαφογιάννης μπήκε δυνατά από τον άξονα μέσα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Πατακιά ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Λίγο μετά στο 44΄ο Πανδαυλειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το μάτς. Ο Γαλάνης Σ, έπιασε δυνατό σουτ, ο γκολκήπερ Βασιλείου έδιωξε εντυπωσιακά και ο Καρούζος από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.



Στο 2ο ημίχρονο το παιγνίδι έγινε σκληρό και τα δυνατά μαρκαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οι μικροί του Πανδαυλειακού προς στιγμήν έδειξαν να τα χάνουν, αλλά η καλή τους αμυντική διάταξη, δεν επέτρεψε στο Παύλο να μετατρέψει την υπεροχή σε κάποιο τέρμα. Αντίθετα ο Πανδαυλειακός στο 51΄είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Γαλάνη Β, ενώ στο 74΄ Ο Πατακιάς έπιασε κεφαλιά σε σέντρα του Γαλάνη Β για να αποκρούσει ξανά εντυπωσιακά ο Βασιλείου.  Στο 83΄ το παιγνίδι έγειρε οριστικά προς το μέρος των φιλοξενουμένων. Ο Κάντο μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Πατακιά βγήκε tet a tet με τον γκολκήπερ βασιλείου. Ο Γκολκήπερ του Παύλου τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή και δέχθηκε, όπως ήταν φυσικό την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Τσώνη. Λίγο μετά ο Βέλλιος με απ’ ευθείας χτύπημα μετέτρεψε το φάουλ σε γκολ γράφοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πλέον τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσουν κάτι από το παιγνίδι. Ακριβώς με τη λήξη ο Πατακιάς με προσωπική ενέργεια έκανε δύο τα τέρματά του και έκλεισε το σκόρ.

 


Από το Παύλο ξεχώρισαν οι Κεραμμιδάς, Βασιλείου, Πούσιας και Μπαμπαλούκας. Από τον νικητή πανδαυλειακό ο νεαρός Κάντο και οι Ανέστης, Αναστασιάδης, Βέλλιος, Αλαφογιάννης και Πατακιάς.
Παύλο : Βασιλείου, Ντάνος, καρατσιώλης, Ζώης, Νησιώτης, Μπαμπαλούκας, Πούσιας, Πότκα, Κεραμμιδάς, Βασιλείου, Σωτηρίου
Πανδαυλειακός : Πανουργιάς, Πλατσατούρας (67΄Τσόρβας)  Γαλάνης Β, Τζουνάρας (49΄Αναστασιάδης) Ανέστης, Βέλλιος, Πατακιάς, Γαλάνης Σ (73΄Κοπανιάς), Αλαφογιάννης, Καρούζος Θ, Κάντο.





Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ): “Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι γι αυτή την πρώτη νίκη απέναντι σ΄έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Τα μικρά παιδιά που χρησιμοποιήσαμε σήμερα είμαι σίγουρος ότι ένιωσαν “στο πετσί τους” ότι το παιδικό ανέμελο ποδόσφαιρο που έπαιζαν πρίν δύο χρόνια πέρασε ανεπιστρεπτί. Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να προσαρμοστούν στα καινούρια δεδομένα του ανδρικού πλέον τρόπου παιγνιδιού των αντιπάλων, ο οποίος μπορεί να είναι δυνατός, ενίοτε σκληρός και καμιά φορά και επικίνδυνος ! Παρ΄όλ΄αυτά σήμερα καταφέραμε και περάσαμε το δικό μας στυλ παιγνιδιού, το οποίο μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Χρειάστηκαν πολλές αλλαγές προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, αλλά τα παιδιά μπόρεσαν και χρησιμοποίησαν το μυαλό τους. Αυτό πιστεύω ήταν το κλειδί στο σημερινό παιγνίδι. Βέβαια παρατηρήσαμε στον αγώνα και κάποια πράγματα, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσουμε, διότι μας περιμένουν δύσκολα παιγνίδια στη συνέχεια, αρχής γενομένης την επόμενη αγωνιστική με τον Ορχομενό. Όμως εμείς ξέρουμε από την αρχή ότι ο Πανδαυλειακός βρίσκεται στη φάση της οικοδόμησης και δεν βιαζόμαστε καθόλου. Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε και λάθη, αφού η μάθηση περνάει πάντα μέσα από τα λάθη. Στον Πανδαυλειακό τα παιδιά μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο από την αρχή. Αυτός είναι ο στόχος μας  κι εκεί θα επιμείνουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου