Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Πανδαυλειακός – Υψηλάντης 1-0


Δύσκολη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό 1-0, πέτυχε ο γηπεδούχος Πανδαυλειακός, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Υψηλάντη. Οι ποδοσφαιριστές της Δαύλειας, χωρίς να πιάσουν την μεγάλη απόδοση, πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και παραμένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που είναι σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς, ότι από την αρχή της σαιζόν απουσιάζουν για διάφορους λόγους έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονταν στη βασική ενδεκάδα.






Ο Υψηλάντης από την άλλη δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει το δρόμο του και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο β΄μέρος με το 1-0 εις βάρος του και μη έχοντας τίποτα να χάσει βγήκε μπροστά και απείλησε τους γηπεδούχους με κορυφαία τη στιγμή που ο εκπληκτικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δερβέναγας, απέκρουσε σε tet a tet το πλασέ που επεχείρησε ο Αποστόλου.
 




Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο, με τον Πανδαυλειακό να πιέζει για το γκολ που δεν ήρθε σε δύο κλασικές ευκαιρίες. Η μία με τον Βέλλιο στο 29΄ όταν η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Αγγελή έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι, και η δεύτερη με τον Αναστασιάδη στο 36΄ ο οποίος πάνω στην κίνηση δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.




Στο 2ο ημίχρονο ο Πανδαυλειακός άνοιξε το σκορ με τον Βέλλιο ο οποίος είδε τον τερματοφύλακα λίγο έξω από την εστία του και με αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό σούτ την έστειλε στα δίχτυα. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Υψηλάντης ( όπως είπαμε και πιο πάνω ) μη έχοντας πλέον τίποτα να χάσει βγήκε μπροστά αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα του έδινε έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.


Από τον Πανδαυλειακό ξεχώρισαν οι Δερβέναγας, Βέλλιος, Καρούζος και Αγελής. Από τον Υψηλάντη οι Αποστόλου, Τζανόπουλος, Κατσαρέλης και Λογάρης.
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Αγγελής, Τζουνάρας, Αναστασιάδης, (76΄Νταλακούρας), Τσόρβας, Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος, Βέλλιος, Μάνεσης, (72΄ Γαλάνης),  Μυλωνάς, (46΄ Κποανιάς) Καρούζος
Υψηλάντης : Τσέργας, Ζαβέρδας, Λογάρης, Ζυγούρας, μαυροειδής, Γκλάρας, Δήμου, Τζανόπουλος, Κατσαρέλης, Αποστόλου Κ, Αποστόλου Ν.
 


Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός) : “Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι και είναι αλήθεια ότι στο τέλος κρατήσαμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς επειδή ο Κώστας (σ.σ. Δερβέναγας ) έβγαλε εκείνο το απίστευτο tet a tet. Στο πρώτο ημίχρονο αν και ήμασταν μακριά από τον καλό μας εαυτό θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιγνίδι, αν τελειώναμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Δεν το κάναμε και στο δεύτερο μέρος παραλίγο να το πληρώσουμε, αφού ο Υψηλάντης τα έπαιξε όλα για όλα. Θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε την προπόνηση. Δυστυχώς αρκετοί βασικοί μας ποδοσφαιριστές, την τελευταία εβδομάδα δεν μπόρεσαν να προπονηθούν και αυτό φάνηκε σήμερα στο παιγνίδι. Πιστεύω να βελτιωθούμε σ’ αυτόν τον τομέα, διότι όσο καλός και να είναι ένας ποδοσφαιριστής, η προπόνηση είναι αυτή που τον κάνει χρήσιμο για την ομάδα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου