Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Πανδαυλειακός - Κυπάρισσος Αντίκυρας 2-1




Επέστρεψε στις νίκες ο Πανδαυλειακός επικρατώντας του Κυπάρισσου με 2-1 στο γήπεδο της Δαύλειας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ εντελώς αναπάντεχα όταν στο 5ο λεπτό ο Κοντοδήμας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωάννου.

Οι γηπεδούχοι επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ, και από τον αέρα που φυσούσε ασταμάτητα, φάνηκε «να βγαίνουν από τα νερά τους» και να μην μπορούν να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν. Είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς ουσία. Στο 29΄ο Καρούζος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.


Τελικά στο 33΄ ο Αγγελής μπήκε όμορφα στην περιοχή πλάσαρε τον τερματοφύλακα Κασσωτάκη ο οποίος απέκρουσε σε 1ο χρόνο, αλλά ο επερχόμενος Καρούζος πήρε το ρημπάουντ ισοφαρίζοντας σε 1-1.




Στο β΄μέρος, με τον αέρα υπέρ τους οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού πίεσαν για το 2ο γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ και το κατάφεραν στο 78΄με κεραυνό του Ιγγλέζου έξω από την περιοχή. Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι γηπεδούχοι.


 Λίγο πριν ο Μάνεσης είχε χάσει μοναδική ευκαιρία όταν σε ασίστ του Πατακιά η μπάλα τον βρήκε σε λάθος timing και έδιωξαν οι αμυντικοί του Κυπάρισσου.


Από τον γηπεδούχο Πανδαυλειακό ξεχώρισαν οι Ιγγλέζος, Καρούζος, Κάντο και Δερβέναγας. Από τον Κυπάρισσο οι Τερζόγλου, Ιωάννου, Βιέννας και Κοντοδήμας.

 
 
Πανδαυλειακός : Δερβέναγας, Μπαλταδούρος, Νταλακούρας ( 46΄ Τσόρβας ), Κοπανιάς (55΄Πατακιάς), Μπαϊρακτάρης, Ιγγλέζος, Αγγελής, Βέλλιος (75΄Μυλωνάς), Μάνεσης, Καρούζος, Κάντο.

Κυπάρισος : Κασσωτάκης, Πέννας, Σκλαβούνος, (73΄Κουρεντής), Πλούγκου, Καραμπότσης, Μπαϊρακτάρης, Τερζόγλου, Ιωάννου, Βιέννας, Κοντοδήμας, Μπακούρος (73΄Κορδάτος)


Δήλωση προπονητή Κουκοβίνος Νεκτάριος – Πανδαυλειακός : “Είχα πει στους ποδοσφαιριστές ότι το παιγνίδι δεν θα ήταν εύκολο. Στο 1ο μέρος τόσο το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε όσο και ο δυνατός αέρας που φυσούσε, συντέλεσαν στο να μην έχουμε την απόδοση που θέλαμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και πιέσαμε, αλλά ανορθόδοξα. Ήταν εύκολο για τον αντίπαλο να απομακρύνει τις μεγάλες μπαλιές που επιχειρήσαμε. Σημείωσα αρκετά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Πάντως οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ό,τι είχαν μέσα στο γήπεδο και δικαιώθηκαν στο τέλος. Τους αξίζουν γι’αυτό συγχαρητήρια.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου