Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Νίκη Λαφυστίου – Πανδαυλειακός 3-1


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον νεαρό Κάντο, ο οποίος από αριστερά έκλεψε τη μπάλα από τον τ/φ Κωτσαδάμ και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 !

Άμεση απάντηση για το Λαφύστι αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αλμπάνης από αριστερά με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στη συνέχεια είχαμε παιγνίδι κέντρου περισσότερο με τον Πανδαυλειακό να κλείνει καλά τους χώρους και να μην επιτρέπει στο Λαφύστι να κάνει το παιγνίδι που ξέρει. Οι γηπεδούχοι φαινόταν να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανδαυλειακού, ώσπου ο σκόρερ της ομάδας της Δαύλειας τους χάρισε στην ουσία το 2ο γκολ, όταν στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον τ/φ τροφοδότησε άψογα τον αντίπαλό του ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 2-1.
Στο 2ο μέρος ο Πανδαυλειακός μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει κάτι από το παιγνίδι και στο 57΄έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Μάνεσης λίγα εκατοστά από τη γραμμή τού τέρματος δεν πρόλαβε ( παρά την προβολή ) να βρει τη μπάλα σε μια υπέροχη ασίστ του Τζουνάρα.
Λίγο πρίν το τέλος και πάλι από αμυντικό λάθος του Πανδαυλειακού ο Καλομοίρης έκανε με σουτ από αριστερά το τελικό 3-1.
Από το Λαφύστι ξεχώρισαν οι Αλμπάνης, Ευσταθίου, Καλομοίρης και Τζάκας.
Από τον Πανδαυλειακό καλύτερος παίκτης ο Ιγγλέζος και τον ακολούθησαν οι Μπαλταδούρος, Τζουνάρας, Βέλλιος.
Νίκη Λαφυστίου : Κωτσαδάμ, Χουσιάδας, Πλατσατούρας, Μερεντίτης, Κάκκος, Κακοτρίχης, Ευσταθίου, Γεωργαντάς, Τζάκας, Αλμπάνης, Καλομοίρης.
Πανδαυλειακός : Παπαγεωργίου, Αγγελής, Τζουνάρας, (74΄ Νταλακούρας) Αναστασιάδης, Μπαϊρακτάρης, Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος, Κάντο, Μάνεσης, Βέλλιος, Καρούζος (89΄ Σιγάλας)
Δήλωση προπονητή : Κουκοβίνος Νεκτάριος Πανδαυλειακός : “Το Λαφύστι είναι ούτως ή άλλως μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και το παιγνίδι από μόνο του είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Όταν όμως σε μια καλή ομάδα λές πάρε τη μπάλα και βάλε γκολ ( γιατί αυτό κάναμε στην ουσία ) τότε δύσκολα παίρνεις κάτι. Βέβαια καταφέραμε να τους περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό μη επιτρέποντας να αναπτυχθούν με τον τρόπο που ξέρουν και εδώ αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά. Έπαιξαν με πάθος, έδωσαν μάχες, αλλά σε σημεία κλειδιά, δεν είχαμε την αυτοσυγκέντρωση που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να τους δωρίσουμε τα δυο τελευταία γκολ με τα οποία και κέρδισαν. Πρέπει επίσης να βελτιώσουμε αρκετά και την ανάπτυξή μας σαν ομάδα, άσχετα αν δεν έχουμε πλέον δύο βασικούς μας ποδοσφαιριστές οι οποίοι από την Παρασκευή παρουσιάστηκαν στον Στρατό. Ψάχνουμε κάποιες λύσεις και γενικά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά θα τα καταφέρουμε. Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ ( αν και δεν συνηθίζω να μιλώ ατομικά για ποδοσφαιριστές ) σε έναν παίκτη μας ο οποίος σήμερα έκανε τη διαφορά στην ομάδα. Ο Μάκης ο Ιγγλέζος ( ο σημερινός ) είναι αυτός που θα ήθελε κάθε ομάδα να έχει στις τάξεις της. Του αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο για το πώς αγωνίστηκε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που κατηύθυνε πρώτα τον εαυτό του και μετά τους συμπαίκτες του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου