Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-15

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Πανδαυλειακός 5η συνεχόμενη νίκη.
Νίκησε και το Κυριάκι 2-0


Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Πανδαυλειακός. Κέρδισε μετά από καλή εμφάνιση και τον Παναθηναϊκό Κυριακίου με δύο πολύ όμορφα γκολ του νεαρού Θανάση Καρούζου και φιγουράρει μόνος στην 3η θέση πίσω από το Λαφύστι.

Το παιγνίδι ειδικά στο 1ο μέρος ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν 5 μετρημένες κραυγαλέες ευκαιρίες να σκοράρουν και στην ουσία να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη.
     Στο 10΄ ο Καρούζος 2μ. από την εστία του Λιάκου δεν μπόρεσε να βρεί τη μπάλα με το κεφάλι σε σέντρα του Τζουνάρα.
Στο 12΄ κεφαλιά του Ανέστη λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι.
Στο 20΄ ωραίο σουτ του Βέλλιου λίγο άουτ.
Νέα κεφαλιά του Ανέστη στο 34΄ είχε την ίδια κατάληξη
Στο 39΄ σειρά του Αγγελή να δοκιμάσει ένα καλό σουτ, με τη μπάλα να μη βρίσκει στόχο
 




Τελικά ότι δεν πέτυχαν οι συμπαίκτες του πιο πριν, πέτυχε με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ ο νεαρός Θανάσης Καρούζος, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής ανοίγοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το σκορ για την ομάδα του.









Στο 2ο μέρος έπεσε η ποιότητα του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Κυριακίου, αναζήτησαν (όπως ήταν φυσικό την ισοφάριση) αφήνοντας όμως πλέον το αμυντικό παιγνίδι. Έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερο χώρο για να χάσουν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή του Ανέστη στο 63΄, και του νεοεισελθόντα Πατακιά ο οποίος σε ανεπανάληπτο tet a tet θέλησε να “σκοτώσει” τον τ/φ Λιάκο, στέλνοντας  τη μπάλα άουτ.



Τελικά στο 77΄ο Καρούζος πέτυχε με 2ο δικό του γκολ το τελικό 2-0 απαλλάσσοντας τους συμπαίκτες του από το άγχος του ευμετάβλητου 1-0. Λίγο μετά όμως ο Λιάκος θα μπορούσε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιγνίδι όταν μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε πάνω στον τ/φ Παπαγεωργίου, ο οποίος στο σημείο αυτό κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. 



Λίγα λεπτά πριν τη λήξη ( ο διαιτητής Φούφουλας κράτησε 6΄λεπτά καθυστερήσεις ) ο  Καραλής έστειλε με σουτ τη μπάλα από πλάγια στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.



Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Αγγελής, Ανέστης, Βέλλιος και ο νεαρός Καρούζος, ενώ από τον Παναθηναϊκό Κυριακίου πρώτος παίκτης ήταν ο Πασσάς Σ και τον ακολούθησαν οι Λαζάρου και Λιάκος.
Πανδαυλειακός : Παπαγεωργίου, Αγγελής, Τζουνάρας (74΄ Γαλάνης), Αναστασιάδης, Τσόρβας, Μπαλταδούρος, Καρούζος, Βέλλιος ( 74) Δελλής (63΄Πατακιάς) Ανέστης, Νταλακούρας.
Παναθ. Κυριακίου : Λιάκος, Καράντζαλης, Λαζάρου, Καραλής (46΄ Μούργος), Μπαμπάς, Μπαμπάς, Αβορίτης (85΄Αγγέλου), Καράλης, Πασσάς Κ, Λιάκος, Πασσάς Σ.
                 

Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ): “Προσθέσαμε άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία αποκτά τεράστια σημασία, όχι γιατί είναι η 5η κατά σειρά, αλλά διότι επιτεύχθηκε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος, διότι τα πιο πολλά παιδιά (και λέω τα πιο πολλά αφού οι φοιτητές της Αθήνας, οι στρατευμένοι και οι εργαζόμενοι δεν είναι μαζί μας στις προπονήσεις ) αρχίζουν να κατανοούν βασικές έννοιες του ποδοσφαίρου και να τις εφαρμόζουν με επιτυχία μέσα στο γήπεδο. Οι 5 συνεχόμενες νίκες δεν ήρθαν τυχαία. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Ούτε και οι 3 πρώτες ήττες ήταν τυχαίες. Όσοι ζουν τον Πανδαυλειακό από κοντά ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Σήμερα δοκιμάσαμε και άλλη μία ξεχωριστή χαρά. Ένα νεαρό παιδί 15χρ. πέτυχε τα πρώτα του γκολ σε επίσημο αγώνα. Ο Θανάσης ο Καρούζος δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και έδειξε και στους συνομήλικούς του το δρόμο. Με την ευκαιρία όμως θέλω να του πω ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και στην ουσία τώρα ξεκινά τον μακρύ και επίπονο δρόμο της καταξίωσης. Εμείς οι μεγαλύτεροι ξέρουμε καλά πόσο εύκολο είναι να χαθεί ένα ταλέντο και πόσο δύσκολο είναι να σταδιοδρομήσει. Από τη μεριά μας τόσο εγώ, όσο και η διοίκηση της ομάδας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τον βοηθήσουμε. Εκείνος πρέπει να κλείσει τα αυτιά του, και να θυμάται ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να σε μάθει καινούρια πράγματα ακόμα και στα 40 σου χρόνια ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου