Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-15

3 στα 3 ο Πανδαυλειακός 1- 3 στον Υψηλάντη !


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μετρά από χθές ο Πανδαυλειακός, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε δίκαια μέσα στον Υψηλάντη απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη και έψαχνε διακαώς τους πρώτους της βαθμούς.
 



Με την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Θεοδώρου , την ψυχή του "ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ"

“Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον τόσο απρόσμενο χαμό τριών συνανθρώπων μας και συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών στα Βάγια,  που έχασαν απ’ τη μια στιγμή στην άλλη αγαπημένα τους πρόσωπα” .

Οι ποδοσφαιριστές του Υψηλάντη μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και με τρία συνεχόμενα κόρνερ φάνηκαν απειλητικοί για την εστία του Παπαγεωργίου.   


   Ο Πανδαυλειακός απάντησε με τρία διαδοχικά σούτ του Βέλλιου στο 14΄ του Ανέστη στο 31΄ και του Ιγγλέζου στο 37΄τα οποία δεν βρήκαν στόχο.  Δύο λεπτά αργότερα όμως το σκορ άνοιξε. Ο Τζουνάρας μετά από θαυμάσια ατομική ενέργεια έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Δελής αρχικά έστειλε με πλασέ τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να κερδίσει αμέσως το ρημπάουντ και με κεφαλιά να γράψει το 0-1.


  Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Υψηλάντη πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Δράστης ο Ιγγλέζος ο οποίος από πλάγια σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα διπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του.


Φυσικό ήταν οι ποδοσφαιριστές του Υψηλάντη να βγουν μπροστά και να αναζητήσουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιγνίδι. Το πέτυχαν στο 61΄με τον Μπλούνα ο οποίος απέφυγε όμορφα πάνω στην κίνηση τον προσωπικό του αντίπαλο και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2. 


Τα όποια όνειρα των παικτών του Υψηλάντη για κάτι καλύτερο,  έσβησαν λίγο μετά όταν και πάλι ο Γιάννης Δελής μετά από ασίστ του Γαλάνη στο 77΄ έκανε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το τελικό 1-3.


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια αλλά ο Πανδαυλειακός διαχειρίστηκε έξυπνα το χρόνο που απέμεινε και πήρε όπως προείπαμε μια σπουδαία νίκη.
Από τον Υψηλάντη ξεχώρισαν οι Μπλούνας, Τζανόπουλος, Σοφάνης. Από τον Πανδαυλειακό θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που δεν υπήρχε παίκτης που υστέρησε.



Υψηλάντης : Γιαννακόπουλος, Ζαβέρδας ( 55΄ Ζυγούρας ), Λογάρης, Ζαρκαδούλας, Ντασιώτης, Τζανόπουλος, Γαντζούδης, Μπουζίκας, Αποστόλου, Μπλούνας, Σοφάνης.
Πανδαυλειακός : Παπαγεωργίου, Αγγελής, Τζουνάρας, (78΄Νταλακούρας) Αναστασιάδης, Τσόρβας, Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος, Βελλιος, Δελής, (89΄ Σιγάλας) Ανέστης, Καρούζος (46΄ Γαλάνης )

Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ) : “Τη σημερινή χαρά μας για τη νίκη που κατέκτησαν τα παιδιά, μετριάζει η θλίψη για τον τραγικό χαμό δύο νέων ανθρώπων στα Βάγια κι ενός ακόμα άτυχου συνανθρώπου μας στο τροχαίο αυτό δυστύχημα. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το γεγονός και ( δεν το κρύβω ) αρκετά φοβισμένοι, αφού καθημερινά πολλοί από μας πηγαινοερχόμαστε με τα αυτοκίνητά μας στη συγκεκριμένη διαδρομή. Εύχομαι ο Θεός να δώσει κουράγιο στις οικογένειες που τώρα πενθούν και να βρουν τη δύναμη να σταθούν ξανά όρθιοι”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου