Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-15

Πανδαυλειακός – Παύλο 3-0

 
 Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα της Δαύλειας επικρατώντας με 3-0, απέναντι στο Παύλο το οποίο προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Οι ποδοσφαιριστές του Πανδαυλειακού ήλεγχαν το παιγνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόνο σε δύο στημένες φάσεις ( 1 κόρνερ σε κάθε ημίχρονο ) απειλήθηκαν σοβαρά από τους παίκτες του Παύλου.

 

Το σκορ άνοιξε νωρίς ( στο 15΄ ) με κοντινή προβολή του Γιάννη Δελή μέσα στη μικρή περιοχή μετά από θαυμάσια σέντρα του Αγγελή από δεξιά. Στο 28΄ ο Τζουνάρας ξέφυγε όμορφα από 2 αντιπάλους κοντά στο κόρνερ και έδωσε έτοιμο γκολ στον 15χρονο Θανάση Καρούζο, τον οποίο όμως πρόλαβαν πάνω στη γραμμή του τέρματος οι αμυντικοί του Παύλου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.


 Οι φιλοξενούμενοι είχαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά η κεφαλιά από κόρνερ του Βλάχου πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα Παπαγεωργίου.






Στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” το παιγνίδι και στο 52΄λεπτό προηγήθηκαν με 2-0. Σκόρερ και πάλι ο Δελής ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο λάθος των αμυντικών.



Στο 79΄ ο Σπύρος Γαλάνης αντικατέστησε τον Τζουνάρα και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλλα σκόραρε σημειώνοντας το τελικό 3-0 για τον Πανδαυλειακό.




Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Μπαλταδούρος, Ιγγλέζος Σερ, Βέλλιος Γ, Καρούζος, Αγγελής και Τζουνάρας.
Από το Παύλο πολύ καλός ήταν ο Γιώργος Επισκόπου και τον ακολούθησαν οι Ζώης και Βλάχος.

Δήλωση προπονητή : Κουκοβίνος Νεκτάριος – Πανδαυλειακός : “Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα, η οποία όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Παρά τις συνεχόμενες απουσίες, τα παιδιά που αγωνίζονται δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και ήδη μετράμε την 2η συνεχόμενη νίκη μας. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δίνει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και κίνητρο για τη συνέχεια. Εγώ βέβαια είμαι υποχρεωμένος να κοιτάζω τα όποια λάθη γίνονται και να δω πώς θα τα εξαλείψουμε. Το λέω αυτό διότι και σήμερα έγιναν κάποια λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να μας κοστίσουν. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω και τις πολλές όμορφες ενέργειες που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο και οι οποίες μας έδωσαν τα τρία γκολ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου