Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Παναθηναϊκός Κυριακίου - Πανδαυλειακός 1 - 4


      Χόρευαν στη λάσπη !

Ονειρικός ο Πανδαυλειακός χόρευε μέσα στη λάσπη και κατάφερε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη μέσα σε μια έδρα που είναι πάντα υπολογίσιμη. Οι γηπεδούχοι είχαν στη σύνθεσή τους και τον Λάμπρο Χούτο ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός για τον Παναθηναϊκό Κυριακίου. Ο ίδιος έδωσε και την ασίστ για το πρώτο γκόλ το οποίο ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πανδαυλειακός όμως όχι μόνο δεν κατέθεσε τα όπλα, αλλά είχε παίκτες που έτρωγαν σίδερα. Ούτε ο δυνατός αέρας ούτε η βροχή, ούτε η λάσπη μπόρεσαν να σταματήσουν τους νικητές, οι οποίοι μετά το 1-0 ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 38΄όταν ισοφάρισαν με ένα παληκαρίσιο γκολ του Μάριου Παππά.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Πανδαυλειακού ήταν αληθινή καταιγίδα. Έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και στο 49΄ έκαναν το 1-2  με ένα απίστευτο γκολ του Γιάννη Κουκούτση από τα πλάγια.

Το 1-3 έκανε ο Θέμης Μπαϊρακτάρης με έξοχο πλασέ στο 67΄.



Το σκόρ έκλεισε ο Γιώργος Ανέστης στο 79΄ με δυνατό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή.


Από τους γηπεδούχους διακρίθηκε  o Χούτος.
Από τον Πανδαυλειακό θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή αφού ίσως η ομάδα της Δαύλειας έκανε το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι της. 
Παναθηναϊκός Κυριακίου : Παπαχρήστου, Μπότσης, Λαζάρου, Σκίπης, Δούκας, Φρέσσας, Αβορίτης, Μπότσης Γ, Κοτσακιαουρίδης, Χούτος, Παππάς. 
Πανδαυλειακός : Κλαρούδας ( 82΄ Παπαγεωργίου ) Τσόρβας, Νταλακούρας, Μπαϊρακτάρης Θ, Κουκούτσης, Βέλλιος(70΄ Μπαίρακτάρης Γ)  Ανέστης, Παππάς, Λούλε, Μεμάϊ, Δελής ( 46΄Κοτσιλής )   
Δήλωση προπονητή  Κουκοβίνος  Νεκτάριος Πανδαυλειακός : «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που μπόρεσαν κι έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο πού δεν βοηθούσε και με καιρικές συνθήκες πολύ δύσκολες. Όταν έχουμε τέτοια απόδοση σίγουρα μπορούμε να ονειρευόμαστε καλύτερες μέρες. Πάντα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας πρέπει να υπάρχει η σκέψη ότι η ομάδα έχει σημεία πού θέλουν δουλειά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου