Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Α.Π.Ο. Πανδαυλειακός - Α.Ο.Παύλο 4-0



Επιστροφή στις νίκες για τον Πανδαυλειακό με πολύ καλή εμφάνιση και τέσσερα όμορφα γκολ, τα οποία σίγουρα θα ικανοποίησαν τον κόσμο που παρακολούθησε το παιγνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του παιγνιδιού να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους αυτή. Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Βέλλιος στο 15΄με έξοχο χτύπημα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 32΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουκούτση έκανε το 2-0 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο 2ο μέρος οι όποιες ελπίδες του Παύλου για κάτι καλό έσβησαν στο 62΄ όταν ο Λευτέρης Νταλακούρας με δυνατό πλασέ έκανε το 3-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές κυκλοφορώντας τη μπάλα στο χώρο του κέντρου. Στο 79΄ο Μάριος Παππάς έβγαλε έξοχη μπαλιά στον Γιάννη Κουκούτση και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 4-0.
Από τον Πανδαυλειακό ξεχώρισαν οι Μπαϊρακτάρης Γ, Μπαϊρακτάρης Θ, Βέλλιος Ηλ, Βέλλιος Γ και Κουκούτσης.
Από το Παύλο ξεχώρισαν οι Επισκόπου, Πιτσάβας Δ και Νικολάου.


Πανδαυλειακός : Κλαρούδας, Μπαϊρακτάρης Γ, Νταλακούρας, Αναστασιάδης, Βέλλιος Ηλ, Μπαϊρακτάρης Θ, Κουκούτσης,       Βέλλιος Γ, Ανέστης, Πατακιάς, Λούλε.



Παύλο : Αβράμπος, Κωτσαλάς, Πιτσάβας Δ, Πιτσάβας Κ, Ντελής, Μπαμπαλουκάς, Σωτηρίου, Νικολάου, Τριάντης, Επισκόπου, Χαλβαντζής


Δήλωση προπονητή ( Κουκοβίνος Νεκτάριος  Πανδαυλειακός ) : «Από το σημερινό παιγνίδι θα κρατήσουμε τρία πράγματα : Τα τέσσερα όμορφα γκολ, την ηρεμία πού τόσο πολύ χρειαζόμαστε και η οποία μας έλειψε στα δύο προηγούμενα παιγνίδια και βέβαια τους τρείς βαθμούς της νίκης. Ο προπονητής στις νίκες πρέπει να βλέπει και τι δεν πήγε καλά. Έχουμε επισημάνει κάποια πράγματα από το σημερινό που μας δυσκόλεψαν και τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε διαστήματα με καλή ανάπτυξη, αλλά αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν τα είδα στο σημερινό παιγνίδι. Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να φτάσουμε σ΄αυτό το πολυπόθητο σημείο».

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΞΕΝΙΑ ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου