Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Α.Π.Ο. ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΣΤΡΟ 2-2



Τα μοιράστηκαν όλα ο Πανδαυλειακός και το Κάστρο την Κυριακή το απόγευμα : γκόλ, ευκαιρίες, φάσεις, κίτρινες κάρτες και τελικά και τους βαθμούς. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον αέρα ευνοϊκό σε ένα παιγνίδι με πολύ δύναμη και δυνατές μονομαχίες ειδικά στο χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα στο 14΄ με ωραία ατομική ενέργεια του Γιάννη Κουκούτση ο οποίος μέσα στην περιοχή πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατο σούτ έκανε το 1-0. Το Κάστρο ισοφάρισε με φάουλ του Γκίκα από πλάγια θέση στο 34΄. Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία να μπούν μπροστά στο σκόρ όταν ο Κοτσιλής έδωσε έτοιμο γκόλ στον Κουκούτση, αλλά ο τελευταίος πλάσαρε άουτ.
Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της Δαύλειας ανέβασαν τον ρυθμό τους και μπήκαν ξανά μπροστά στο σκόρ όταν ο Ανέστης στο 64΄έκανε με πλασέ το 2-1. Οι παίκτες του Κάστρου μη έχοντας τίποτα να χάσουν πίεσαν για την ισοφάριση και στο 79΄ Ο Γκίκας εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κλαρούδα γράφοντας το τελικό 2-2.
Πανδαυλειακός : Κλαρούδας, Νταλακούρας, Αναστασιάδης, Τσόρβας, Βέλλιος, Μπαϊρακτάρης, Ανέστης, Λούλε, 45΄( Ιγγλέζος ) Κοτσιλής, Μεμάϊ, Κουκούτσης, 74΄(Πατακιάς ) 

Κάστρο : Ντάνος, Κουτρουμάνος, Μερτζάνης, Ζυγογιάννης, Βελέντζας, 88΄(Καστίνο)Κονδύλος, Ζυγογιάννης Δ. Παυλιώτης,25΄ ( Γώγολος ) Γκίκας, Ζυγούρας, Ζυγογιάννης
Δήλωση προπονητή Κουκοβίνος Νεκτάριος Πανδαυλειακός : «Δεν ήμασταν καλοί όσο θέλουμε να είμαστε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα την ηρεμία που χρειάζεται. Θα κάτσουμε ξανά με τα παιδιά να αναλύσουμε το παιγνίδι και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα πράγματα διορθώνονται. Πρέπει όμως όλοι στον Πανδαυλειακό να καταλάβουν πού βρίσκονται, τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Αυτό πού λέω είναι πολύ σημαντικό, γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να βάζει στόχους ρεαλιστικούς»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου