Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

AΠΟ Πανδαυλειακός – ΑΟ Στείρι 2-1




Με το φτωχό 2-1 ( πού δείχνει καί την δυσκολία τού παιγνιδιού για τους γηπεδούχους ) ο Πανδαυλειακός χωρίς οκτώ ! βασικούς ποδοσφαιριστές του, κατάφερε να ξεπεράσει καί το Στείρι και να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του.     Η ομάδα τής Δαύλειας για διαφόρους λόγους αναγκάστηκε να παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης και με δύο προσωπικά γκολ του Μιχάλη Τριάντη και του Βασίλη Κοτσιλή πήρε ακόμα ένα παιγνίδι. Ένα παιγνίδι το οποίο από την αρχή έγινε δύσκολο, όταν στο 19΄ το Στείρι προηγήθηκε με τον Παπαδήμο, όταν ο τελευταίος με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή καί πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Τριάντης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε και έφερε το παιγνίδι στα ίσα.

Στο 2ο μέρος ο Πανδαυλειακός πίεσε για το δεύτερο γκολ κάτι το οποίο πέτυχε ο Κοτσιλής στο 72΄μέ ωραίο σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το παιγνίδι όμως είχε δρόμο ακόμα. Λίγα λεπτά αργότερα στο 76΄ο Γιώργος Ανέστης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Ξηρογιάννης του έδειξε κίτρινη κάρτα θεωρώντας ότι ο τελευταίος θέλησε να εκβιάσει τό πέναλτυ. Ο ποδοσφαιριστής που είχε ήδη μία κίτρινη από το 39΄ λεπτό αποβλήθηκε, και το παιγνίδι από εκεί που έδειχνε πως θα τελειώσει εύκολα για τους γηπεδούχους μετατράπηκε σε ντέρμπυ. Οι παίκτες του Στειρίου αναθάρρησαν, βγήκαν μπροστά καί πίεσαν για την ισοφάριση.  Τα προβλήματα όμως συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 79΄ έχασαν και τον Γιάννη Κουκούτση ο οποίος τραυματίστηκε, από δικό του πάντως λάθος. Τελικά στο τέλος μίλησε η εμπειρία και η καρδιά της «παλιάς φρουράς» του Πανδαυλειακού και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ξηρογιάννη βρήκε τους γηπεδούχους νικητές. Ήταν μια δύσκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε η οποία έδωσε όπως είπαμε ακόμη τρεις βαθμούς στους νικητές και τους επιτρέπει να είναι μιά ανάσα από τον δεύτερο Πανγεωργικό.


Πανδαυλειακός : Δελής Γ, Νταλακούρας, Κουρούλης, (46΄Αγγελλής) Μπαϊρακτάρης, Κουκούτσης ( 76΄ Καρούζος ) Βέλλιος, Ανέστης, Τριάντης, Παππάς, ( 88΄Νταλακούρας Ν) Κοτσιλής, Δελής 
Στείρι : Χότζα, Τράκης, ( 53΄ Σκλήρης ) Μάρκος, Τρόκας, Συργιάννης, Κατσούλης, Μπέλλος, Κουσκόυκης, Κατσούλης, ( 75΄Δαλιάνης ) Παπαδήμος, Ματθαίου ( 56΄Ματθαίου Δ)

Δήλωση προπονητή Κουκοβίνος Νεκτάριος ( Πανδαυλειακός ):              « Λέγαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα ότι το παιγνίδι μόνο εύκολο δεν θα ήταν. Όλοι συμφωνούσαν, δεν ξέρω όμως άν το πίστευαν τελικά. Είναι απίστευτο αλλά ένας - ένας οι παίκτες μας έφθασαν στο σημείο να μην μπορούν να αγωνιστούν. Το απουσιολόγιο είχε σήμερα οκτώ βασικούς μας παίκτες εκτός και ευτυχώς για μάς μεσολαβεί το ρεπό της κατηγορίας την επόμενη εβδομάδα. Κάποια παιδιά μάλιστα έπαιξαν σήμερα χωρίς ακόμη να έχουν πλήρως αναρρώσει. Χθες Παρασκευή σκεφτήκαμε μέχρι και αναβολή του αγώνα να ζητήσουμε από την διοργανώτρια αρχή. Τελικά καταφέραμε να παρατάξουμε μια ανταγωνιστική ενδεκάδα, την φωτογραφία της οποίας είπαμε να την κρατήσουμε ενθύμιο ! Δάφνες ποιότητας δεν θα διεκδικήσουμε από το σημερινό παιγνίδι. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα, όταν τους χρειάστηκε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου