Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 4 - 1



Την 15 νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πέτυχε χθες η ομάδα της Δαύλειας επί της φιλόδοξης στο δεύτερο γύρο Ρήξης Λιβαδειάς με σκορ 4-1. 




Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανδαυλειακού κ. Τριαντάφυλλο Καρβούνη. 


Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα αλλά και γκολ σε όσους το παρακολούθησαν.


Η ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου, ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια κατέκτησε το τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 12’ όταν σε σέντρα του Κάντο, ο Κοντελές με πλασσέ πέτυχε το 1-0. 

Στο 24’ μακρινή μπαλιά του Ιγγλέζου Σ. στον Βλάχο που σούταρε έξω από την περιοχή σημειώνοντας το 2-0. Στο 52’ σέντρα του Βλάχου και ο επερχόμενος Καρούζος με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα για το 3-0. Η ομάδα του Γιάννη Νίκα, στο 62’ μείωσε σε 3-1 με πλασσέ του Αρβανίτη, αλλά δεν ήταν αρκετό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75’ με τον Κοντελέ από πλεονεκτική θέση να πλασσάρει για το 4-1. 


ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου, Κάντο, Τσόρβας, Τζουνάρας, Νταλακούρας (70’ Πραγιάννης Ι.), Ιγγλέζος Σ. (60’ Παπαδημητρίου), Κάκκος, Ιγγλέζος Γ., Βλάχος, Κοντελές, Καρούζος. 

ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Αντωνόπουλος (80’ Μακρής), Πάντο, Μωραϊτης, Σωτηριάδης, Μακρής, Κορογιάννος (56’ Ρεζά), Αρβανίτης, Νικολόπουλος, Σαβουλί- δης (53’ Λιάκος), Σακκάς, Τασιούδης. 


Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Χαρήκαμε το παιχνίδι. Δώσαμε ευκαιρίες και σε νέα πρόσωπα και γενικώς έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες για την σοβαρότητα που έδειξαν στο παιχνίδι. Σημειώθηκαν όμορφα γκολ, μετά από εξαιρετικούς συνδιασμούς. Απομένει μία αγωνιστική και θέλουμε να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Συγχαρητήρια και στoν αντίπαλο προπονητή για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του, στον δεύτερο γύρο»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου