Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

3ο Τουρνουά Ακαδημιών "Σταύρος Τσαγαλάς" της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Ένωση Ορχομενού  διοργάνωσε, από τις 8 μέχρι τις 12 Απριλίου, το 3ο Τουρνουά Ακαδημιών 7Χ7 "Σταύρος Τσαγαλάς" στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.


Όμορφο θέαμα, υψηλό επίπεδο, πολλά γκολ, σασπένς μέχρι το τέλος και χαρούμενα πρόσωπα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του Τουρνουά.

Η ομάδα μας συμμετείχε για δεύτερη χρονιά, στις ηλικιακές κατηγορίες 2005 – 2006 και κατεκτησε την 6η θέση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονέις για την βοήθεια τους καθώς και στον προπονητή μας ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΛΑΜΕΛΟ


Στο σημείο αυτό, το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Ορχομενού για την άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία καθώς τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται και να αξιοποιούνται.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Βοιωτίας και σας περιμένουμε όλους για πέμπτη χρονιά στο καθιερωμένο Τουρνουά στο Παρνασσό, από τις 16 μέχρι και τις 18 Ιουνίου, για ηλικιακές κατηγορίες 2005 - 2007.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου