Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 0 - 5


Ο Πανδαυλειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Β΄κατηγορίας νικώντας με σκορ 5-0 εκτός έδρας τον Υψηλάντη και έμεινε μόνος στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 



Οι ελλείψεις των γηπεδούχων, αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση των φιλοξενούμενων έγειρε το ματς υπέρ των νικητών. Το σκορ άνοιξε στο 18’ όταν σε κάθετη πάσα του Τσόρβα, στον Πατακιά, ο δεύτερος πέρασε και τον Τσέργα και σε κενή εστία πέτυχε το 0-1. Στο 57’ ο Κοντελές με διπλή προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 




Στο 72’ ο Πατακιάς με πλασσέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3 και ο Παππάς από τα έντεκα μέτρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στην εκπνοή του ματς ο Καρούζος Θ. για το τελικό 0-5.



ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Τσέργας, Αντωνίου, Κόκκινος, Ντασιώτης, Βλάχος, Καλλης, Γκλάρας, Δήμου, Τζανόπουλος, Μπουζίκας, Θεοδωρογιαννης (56’ Παπαντζίμας) 


ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Τσόρβας, Κάντο, Ζαφείρας, Αναστασιάδης, Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Καρούζος Α., Βλάχος (68’ Ανέστης), Κοντελές (76’ Παππάς), Πατακιάς (82’ Γαλάνης) 

Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Ημασταν κυρίαρχοι του παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του παιχνιδιού και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Το μυαλό όλων μας είναι στο αγώνα του Κυπέλλου, αν και πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τη Ρήξη Λιβαδειάς»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου