Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 0 - 4

Η ομάδα της Δαύλειας αποτελούσε την έκπληξη του φετινού θεσμού. Αν και αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία κατάφερε να φτάσει έως τα ημιτελικά αφήνοντας νοκ άουτ δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας του νομού, τον Παρνασσό Αράχωβας και τον Αρματηλάτη.
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, χάσαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Βοιωτίας από την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (σκορ 4-0), ευχόμαστε  στην ομάδα του Σχηματαρίου να εκπληρώσει  τους στόχους της και πάντα να πρωταγωνιστεί με επιτυχίες.
Στο σημείο αυτό το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή την ομάδα (προπονητής, ποδοσφαιριστές, γυμναστής, γιατρός και φυσιοθεραπευτές) καθώς όλοι βοήθησαν να φτάσει ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ μας για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους τέσσερις (4) του κυπέλλου Βοιωτίας. 

Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους φιλάθλους μας (ΣΦΑΠ) που για ακόμα μια φορά έδωσαν το βροντερό παρόν στο Ενωσιακό γήπεδο, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο στη μέση του χειμώνα. 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ιδιαίτερα τον κ. Καραβά για την παραχώρηση του λεωφορείου, έτσι ώστε να μεταφερθούν οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο, σ’ αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς. 
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ….
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου