Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ 6-0

Παράσταση για έναν ρόλο είχαμε την Κυριακή στη Δαύλεια με τον τοπικό Πανδαυλειακό να μετατρέπει τον υποτιθέμενο ντέρμπι σε περίπατο, φιλοδορώντας με έξι γκολ τον Πήγασο.



Μία μεγάλη νίκη για την ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου που βρέθηκε μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Βαγγέλη Πούλου δεν έπεισε με την απόδοσή της και γνώρισε την δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα.





     

Ο Πανδαυλειακός ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Πρώτη ευκαιρία, στο 2’ όταν σε σέντρα του Κοντελέ από πλαγια δεξιά, κεφαλιά του Τζουναρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα σε κόρνερ του Τζουνάρα από δεξιά, άστοχη έξοδο του Κατσίμα Μ., η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Κάκκο να πλασάρει πετυχαίνοντας το 1-0. Στο 10' απευθείας φάουλ του Τζουναρα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσίμας Μ.




Στο 12' κάθετη πάσα του Τζουναρα στον Κοντελέ που βρέθηκε τετ-α- τετ με τον Κατσιμα Μ. πλασσάροντας πάνω στον γκολκίπερ του Πηγασου. Στο 22' κόρνερ του Ιγγλέζου από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι οι Τζουνάρας και Βλάχος σε κενή εστία μπερδεύτηκαν με τον δεύτερο να πλασάρει ελάχιστα αουτ. Στο 39' μακρινό πλάγιο αουτ του Φεκάνι, γυριστό σουτ του Αντωνόπουλου στα χέρια του Φαγκρεζου.



Στο 43' σέντρα του Τζουνάρα από αριστερά, κεφαλια του Κοντελέ απέκρουσε ο Κατσίμας με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Κοντελέ για να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 45' ατομική ενέργεια του Καρούζου Αθ. για να πλασάρει από το ύψος της περιοχής σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανδαυλειακός συνέχισε να είναι καλύτερος και πέτυχε τέσσερα γκολ. Στο 46' σε αντεπίθεση των γηπεδούχων πάσα του Ανέστη στον Τζουνάρα που τσίμπησε τη μπάλα προ του Τσωνη για να βγει από την εστία ο Κατσίμας, με τον Τζουναρα να κερδίζει την κόντρα πέφτοντας στο έδαφος και δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα.

                   

                    

Στο 48' σε αλλαγή παιχνιδιού του Κάκκου, ο Βλάχος μπήκε στην περιοχή για να ανατραπεί από τον Τσώνη με τον διαιτητή ορθά να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τζουνάρας σημειώνοντας το 3-0. Στο 57' σέντρα του Ιγγλέζου Σ. από δεξιά, κεφαλια του Κοντελέ από κοντά και 4-0. Στο 60' κόρνερ του Ιγγλέζου από αριστερά, πλασσε του Κάκκου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κατσίμας Κ. Στο 80' κάθετη πάσα του Λέσι, στον Κατσιμα Φ. που γύρισε συρτά με τον Κατσιμα Α. να μην προλαβαίνει τη μπάλα για να περάσει παράλληλα από την εστία. Στο 82' φάουλ του Τζουναρα από δεξιά, κεφαλια του Κάκκου και 5-0. Στο 87' συρτή σέντρα του Βλάχου από δεξιά, ο Κοντελές σε κενή εστία πλασσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 89' σέντρα του Βλαχου από δεξιά κεφαλια του Κοντελέ και 6-0.



ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Καρούζος Α., Κάντο, Ζαφείρας, Αναστασιάδης (74' Νταλακούρας Ν.), Κάκκος, Ιγγλέζος Σ. (68' Κοπανιάς), Βλάχος, Τζουνάρας, Ανέστης (83' Ιγγλέζος Μ.), Κοντελές

ΠΗΓΑΣΟΣ: Κατσίμας Μ., Κατσίμας Φ., Φεκάνι, Αργυρίου, Κατσίμας Κ., Λέσι, Κατσίμας Α., Μαυροειδής (50' Χριστοδούλου), Καρβούνης, Τσώνης, Αντωνόπουλος (59' Λέκα)


Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σοβαρότητα πάνω από όλα που έδειξαν στο παιχνίδι. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά και προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και έτσι έχοντας το σκορ υπέρ μας παίξαμε σωστό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Περιμένω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια και να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές ότι πρέπει όλοι να βοηθάμε το έργο των διαιτητών γιατί είναι και αυτοί άνθρωποι και όπως και εμείς κάνουμε λάθη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου