Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΔΑYΛΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 2 - 0



Παράσταση για έναν ρόλο είχαμε χθες στη Δαύλεια με την τοπική ομάδα να μετατρέπει το υποτιθέμενο ντέρμπι σε εύκολη νίκη, επί του Λαφυστίου με σκορ 2-0. 



Η ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια ανώτερη χάνοντας πολλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Κάντο, Τζουνάρα, Βλάχο, Κοντελέ, Πατακιά, έχοντας και χαμένο πέναλτι στο 37’ με τον Τζουνάρα, που απέκρουσε ο Τουρκοχωρίτης. 





Και τα δύο γκολ των νικητών πέτυχε ο Κάκκος. Το πρώτο στο 55’ από τα έντεκα βήματα. Πέναλτι που κέρδισε ο Καρούζος Αθ. Και το δεύτερο στο 68’ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τζουνάρα.  






ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Παπαγεωργίου, Νταλακούρας (83’ Πατακιάς), Τσόρβας (78’ Καρούζος Μ.), Τζουνάρας, Αναστασιάδης (88’ Κοπανιάς), Ζαφείρας, Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Κάντο, Καρούζος, Κοντελές 


ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ: Τουρκοχωρίτης (79’ Δημολιούλιας), Παλαιολόγος, Κατής Ι., Κατής Δ. (28’ Βεκίλης), Πούλος, Μπαλταδούρος, Ξώβριος, Νικολακάκης, Νίκας, Μουτσουρούφης, Λάμπρου. 


 Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Μετά από μία άσχημη εμφάνιση, επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις. Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες που δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Αυτό το κομμάτι πρέπει να το φτιάξουμε. Εμεινα ευχαριστημένος γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαμε καλή απόδοση. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαφυστίου που παρ΄οτι είναι νεανική ομάδα έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και βοήθησε να γίνει ένας καλός αγώνας»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου