Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Πανδαυλειακός - Θεσπιακός 6 - 0


Παράσταση για έναν ρόλο είχαμε χθες στη Δαύλεια στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον τοπικό Πανδαυλειακό να σαρώνει τον Θεσπιακό με σκορ 6-0, δείχνοντας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ότι είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. 


Από την άλλη μεριά η ομάδα του Θεσπιακού παρουσιάσθηκε αγνώριστη, έχοντας 10 στους 11 παίκτες σε κάκιστη μέρα, γνωρίζοντας δίκαια την συντριβή. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2' με εξαιρετικό πλασσέ του Ζαφείρα από το ύψος της περιοχής ενώ πρώτα η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπάζογλου. 


Στο 12' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Βλάχος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με πλασσέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα σε κόρνερ του Τζουνάρα από δεξιά, ο Κάκκος με κεφαλιά έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα και 3-0. Στο 25' ο Βλάχος τροφοδότησε τον Κοντελέ που μόνος μέσα στην περιοχή σούταρε άτσαλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' σέντρα του Βλάχου από δεξιά, σουτ του Κάντου αουτ.


Ενα λεπτό αργότερα σέντρα του Τζουνάρα, κεφαλιά του Καρούζου Θ. στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 35' σουτ του Λάμπρου έξω από την περιοχή "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 38' και πάλι σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Κοντελές γύρισε συρτά στον Βλάχο που από το πέναλτι πλασσαρε σημειώνοντας το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε το ίδιο σκηνικό με διαφορά από το πρώτο ότι έπεσε ο ρυθμός του ματς, παρ΄ όλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν και πάλι σε όλους τους τομείς. 



Στο 51' απευθείας φάουλ του Τζουνάρα στο οριζόντιο δοκάρι Στο 52' κόρνερ του Τζουνάρα από δεξιά, κεφαλιά του Τσόρβα ελάχιστα αουτ. Στο 54' οι Κοντελές, Καρούζος Θ., Κάντο έκρυψαν τη μπάλα με τον πρώτο από το πέναλτι να πλασάρει για το 5-0. Ενα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης με πλασσέ αυτή τη φορά από το ύψος της περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο 66' έξοχο πλασσε του Καρούζου Θ. η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπάζογλου. Στο 77' λάθος του Νταλακούρα Λ. που πήγε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακα, ο Κουρούνης έκλεψε τη μπάλα ψηλοκρέμασε τον Φαγκρέζο που έκανε έξοδο αλλά η μπάλα κατέληξε αουτ


Πανδαυλειακός: Φαγκρέζος, Τσόρβας (60' λ.τρ. Νταλακούρας Λ), Τζουνάρας, Νταλακούρας Ν, Αναστασιάδης (56' Καρούζος Μ.), Ζαφείρας (56' Κοπανιάς), Κάντο, Κάκκος, Κοντελές, Καρούζος Θ, Βλάχος 
Θεσπιακός: Παπάζογλου, Χονδρόπουλος, Τσένγο (26' Παπανικολάου), Στάθης Α., Κιούσης, Λάμπρου, Χρήστου (46' Μελισσάρης), Στάθης Σ., Μιχαλόπουλος (46' Κουρούνης Κ.), Στάθης Β., 

Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί από την αρχή μπήκανε σοβαρά στο παιχνίδι και υλοποίησαν ότι είχαμε σχεδιάσει. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ευχαριστήσαμε τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε μέχρι τώρα με χαμηλά το κεφάλι και μόνο με δουλειά και πάνω απ΄όλα να χαιρόμαστε το κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Θεσπιακού και στον φίλο Βασίλη Δελιανίδη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου