Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ 5-1

Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας ο Πανδαυλειακός φιλοξένησε τον Πανγεωργικό όπου και κέρδισε με 5-1, έχοντας το απόλυτο σε δύο ματς. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική αφού η ομάδα του Κώστα Γκαλαμέλου, ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς.





Ο Πανδαυλειακός πίεσε από το πρώτο λεπτό χάνοντας ευκαιρίες, έχοντας δοκάρι στο 13’ σε πλασέ του Κοντελέ από τη μικρή περιοχή. Τελικά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 20΄με αυτογκόλ του Αίσωπου. Στο 28’ σε σέντρα του Βλάχου, σουτ του Τζουνάρα και ο Κοντελές πάνω στη γραμμή την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 36’ ο Πανδαυλειακός τριπλασίασε τα τέρματά του, με σουτ του Κάκκου έξω από την περιοχή.






Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε όπως και το πρώτο και στο 55’ ο Κοντελές με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Τζουνάρα πέτυχε το 4-0. Στο 70’ ο Κοπανιάς με ατομική ενέργεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 81΄ πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Αίσωπο που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας.






Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε την πρώτη επίσημη συμμετοχή του Παναγιώτη Παπαδημητρίου, ενός δεκατετράχρονου (14) ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια με πολύ δουλειά.  



ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Φαγκρέζος, Κάντο, Νταλακούρας (70’ Παπαδημητρίου), Ζαφείρας, Αναστασιάδης, Κάκκος, Ιγγλέζος Σ., Καρούζος (58’ Κοπανιάς), Βλάχος, Τζουνάρας (78’ Γαλάνης), Κοντελές 

ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ: Καράτζαλης, Κολοβός (75΄Μαγκούφης), Φούφουλας, Χουσιάδας Χαρ. (46’ Γαλάνης), Αίσωπος Αθ. (58’ Κατσικογιάννης), Χουσιάδας Χρ., Σενάι, Πετράς, Κολοβός, Σαγιάννης, Αίσωπος Ι. 

Γκαλαμέλος Κώστας (Πανδαυλειακός) «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, δοκάρια αλλά και πέντε τέρματα. Αυτό που κρατάω από την ομάδα μου είναι την σοβαρότητα που δείχνουμε σε κάθε ματς. Δεν θέλω να πέρνουν τα μυαλά μας αέρα. Θέλω να μείνουμε πιστοί σε αυτό που σχεδιάζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και δεν τελειώνει με δύο νίκες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου