Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Νίκη για τον Πανδαυλειακό!

Τη δεύτερη φετινή του νίκη πέτυχε ο Πανδαυλειακός κερδίζοντας εκτός έδρας το Λεοντάρι με σκορ 0-1.  Η ομάδα της Δαύλειας που είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και στο τέλος δίκαια πήρε τους βαθμούς της νίκης.
Μάλιστα αυτή η νίκη μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα αφού οι παίκτες της Δαύλειας είχαν πέντε σερί ήττες. Από την άλλη μεριά το Λεοντάρι για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αφού σε πέντε αναμετρήσεις εντός έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό και τέσσερις ήττες.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες του Πανδαυλειακού να αποκτούν την εδαφική πρωτοβουλία και να πιέζουν την αντίπαλη εστία. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 32’ όταν ο Κοπανιάς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα  στην περιοχή του Κυριαζή και με σουτ την έστειλε στο βάθος της αντίπαλης εστίας σημειώνοντας το τέρμα που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας έδωσαν βάρος στην αμυντική τους λειτουργία και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα φτάνοντας τελικά στην επικράτηση.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Παπαευθμίου και Καρανάσος και από τους φιλοξενούμενους κορυφαίοι ήταν οι Κοπανιάς, Κάντο, Καρούζος και Τζουνάρας.

ΛΕΟΝΤΑΡΙ: Κυριαζής, Μπατσούλης, Πελώνης, Ταμπάκης, Μαράντος, Καρανάσος, Γονατάς, Παπαευθυμίου, Μάγκας, Κουτσογιάννης, Μπάκας.

ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ: Δελής, Κάντο, Νταλακούρας, Αναστασιάδης, Τζουνάρας, Ανέστης, Βέλλιος, Κοπανιάς, Καρούζος, Αλαφογιάννης, Σταθάς.
   
           Κώστας Γκαλαμέλος (Προπονητής Πανδαυλειακού)
Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την δίκαιη επικράτηση στον αγώνα με το Λεοντάρι και να τους τονίσω ότι περιμένω περισσότερα από όλους, γιατί έχουν πραγματικά μεγαλύτερες δυνατότητες. Για το χθεσινό παιχνίδι τώρα, ήταν ένας αγώνας πού χρειαζόμασταν την νίκη για πολλούς λόγους, και αυτή ήρθε σχετικά εύκολα μετά από μία καλή εμφάνιση, εναντίον όμως μιας όχι μεγάλης δυναμικότητας ομάδας. Αν είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, ηρεμία στα τελειώματα των φάσεων, και περισσότερη αποτελεσματικότητα το σκορ θα μπορούσε να γίνει 0-3 ή 0-4 και να παίζαμε ακόμη καλύτερα προσφέροντας και καλύτερο θέαμα. Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά, στο ότι τους ζήτησα να μην σκοράρει ο αντίπαλος, και τα κατάφεραν, (από την πρώτη αγωνιστική δεν είχε τελειώσει με μηδέν παθητικό ή ομάδα) δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, και προπάντων δεν μας απείλησε καθόλου ο  αντίπαλος. Από τη άλλη όμως δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος αγχωθήκαμε να κρατήσουμε το σκορ. Ελπίζω μετά την χθεσινή νίκη να αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών, να πάρουν τα πάνω τους, και να δούμε επιτέλους έναν  ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟ που να τον χαιρόμαστε όλοι.  Επίσης θέλω να τονίσω στους μικρούς μας ταλαντούχους παίκτες να δουλεύουν, να προσπαθούν περισσότερο στις προπονήσεις, να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, να έχουν επιμονή και υπομονή, γιατί το μέλλον τους ανήκει. Τέλος θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους ότι δεν καταφέραμε και τίποτα μετά την χθεσινή νίκη, να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να δουλεύουμε στις προπονήσεις όπως κάνουμε μέχρι τώρα, και θα έρθουν πολύ καλύτερες εμφανίσεις για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου